Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring for bedrifter

En forsikring for bedrifter består av flere forsikringer

En forsikring for bedrifter kan for eksempel bestå av forsikring av bygg og eiendeler, forsikring av de ansatteansvarsforsikring og forsikring av kjøretøy og transport av varer. Tryg kan bistå med å tilpasse forsikringene etter bedriftens egne behov.

Få et tilbud nå

Her finner du våre forsikringer for bedrifter

Forsikringer for bedrifter

En forsikring for bedrifter omfatter økonomisk tap etter skade som skyldes:

 • Brann: Tryg dekker økonomisk tap etter brannskade på maskiner, varer og løsøre.
   

 • Vann: Skade ved vann som trenger inn i bygning eller som trenger inn gjennom avløpsledning. Skade ved plutselig utstrømming fra bygnings rørledning ved brudd. 
   

 • Innbrudd: Tyveri/hærverkskader ved innbrudd/utbrudd. Underslag foretatt av ansatte. Ran av penger/verdipapirer/varer/løsøre. Penger/verdisaker under lås. Skade på bygning/rom i forbindelse med innbrudd. 
   

 • Ansvar 
   

 • Naturskade 
   

 • I tillegg kan de ansatte forsikres ved yrkesskade og andre personforsikringer. 
   

 • Den dekker også bruddskade på glassruter og skilt.

Trygs konsulenter hjelper deg gjerne med forsikring for bedrifter, og tilpasse etter bedriftens behov. Kontakt oss i dag.