Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hender skriver på et tastatur

Fast årspris: 1 800 kr

Cyberforsikring - få hjelp når bedriften utsettes for dataangrep

8 av 10 bedrifter i Norge har det siste året opplevd hackingforsøk. Dette kan resultere i alt fra datatyveri til pengeutpressing. Med cyberforsikring fra Tryg kan du få umiddelbar hjelp og erstatning dersom din bedrift blir hacket.

Ring meg om cyberforsikring

 • Cyberforsikring – hjelper deg hele døgnet

  Cyberforsikring hjelper deg hvis bedriften din blir utsatt for datakriminalitet som for eksempel hackere, virus på e-post eller andre dataangrep. Hacking kan få alvorlige konsekvenser for bedriften, og det blir ofte dyrt å rette opp i skadene. 

  Med cyberforsikring fra Tryg får du dekket reetablering av systemer og programmer, driftstap og ansvar relatert til tap/lekkasje av personsensitive opplysninger. I tillegg har du hjelp fra et av nordens beste IT-sikkerhetsselskap – som er klare til å hjelpe deg døgnet rundt. 

  Kontakt meg om cyberforsikring
 • KVinne og mann på flyplass ser på datamaskin.

   

 • Dette kan vi hjelpe med

  Teknisk bistand 24/7
  Du får hjelp til å kartlegge omfanget og hva som må gjøres. Våre it-eksperter bidrar til rekonstruksjon av nettverk, systemer og tapt data.

  Erstatning ved driftstap
  Dersom bedriften din taper penger på driften som følge av datainnbruddet, så vil dette bli dekket av forsikringen.

  Erstatningsansvar overfor tredjepart
  Cyberforsikringen vil dekke rettslig erstatningsansvar bedriften din kan havne i ved at persondata går tapt (GDPR). Bedriften får juridisk hjelp til å melde tap av persondata inn til Datatilsynet. Vi hjelper deg også å varsle personer som har blitt rammet av lekkasje av personopplysninger.

  Kontakt meg om cyberforsikring

Last ned produktsammendrag (IPID)

Last ned fullstendige vilkår: Cyberforsinkring

Sjekk din IT-sikkerhet

Er du usikker på hvor godt sikret din bedrift er mot hacking? Tryg har utarbeidet en rask IT-sjekk hvor bedriften vil få en score fra 1 - 100 der 1 er den dårligste scoren. Sjekken er kjapt unnagjort og gir deg en pekepinn på bedriftens IT-sikkerhet

Cyberforsikring Ekstra

Har du større forsikringsbehov anbefaler vi Cyberforsikring Ekstra. Da kan du ha en samlet forsikringssum på 10 millioner kroner. Cyberforsikring Ekstra passer for bedrifter med omsetning opptil 500 millioner kroner i året. Forsikringen gir erstatning for driftstap og dekker rettslig erstatningsansvar for datatap.

Vi er her for å hjelpe deg!

Vårt team av dyktige rådgivere er klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg med å finne den beste forsikringsløsningen for din bedrift. Vi her for å hjelpe deg.

 

 

Kontakt oss