Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Yrkesskadeforsikring - Tryg Forsikring

Lovpålagt for bedrifter

Yrkesskadeforsikring

Yrkesskadeforsikring er en av de lovpålagte forsikringene du som arbeidsgiver må ha. Forsikringen dekker tap, utgifter og eventuelt erstatning i forbindelse med sykdom eller skade som er påført i arbeidssammenheng.

Få et godt tilbud

Ring meg

Ta vare på de ansatte

Yrkesskadeforsikring gjelder for yrkesskade og yrkessykdom som er definert i folketrygdloven. Mange arbeidsgivere utvider den lovpålagte forsikringen for å gi sine ansatte enda større trygghet og bedre erstatninger. Pris på yrkesskadeforsikring finner vi enklest ved å ta en prat sammen. 

Book et møte og bli godt forsikret

Alle bedrifter som har ansatte, er pålagt etter norsk lov ha yrkesskadeforsikring. Derfor er det viktig å få dette på plass med en gang. Har ikke bedriften din yrkesskadeforsikring, og en av dine ansatte blir skadet, må bedriften dekke alle utgiftene. Det må vi unngå. 

Hva får du med denne forsikringen?

 
  • Kompensasjon for utgifter og tapte inntekter. Både rett etter skaden og i fremtiden

  • Erstatning til ansatte som får varige mén i jobben

  • Erstatning til etterlatte. Til barn, samboer eller ektefelle. 

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned utfyllende produktvilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID)

  • Kort fortalt 

    Yrkesskadeforsikringen dekker skader og sykdommer som skjer i forbindelse med jobben. Vil du sørge for at de ansatte er godt forsikret på fritiden også? Da kan du velge fritidsulykkeforsikring i tillegg.

    Les mer om fritidsulykkeforsikring

Spørsmål og svar