Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Natteravn-jakke henger på en grå vegg. En setning er skrevet i graffiti på veggen: Vi har en jakke til deg og.

En trygg havn hos Natteravnene

Du har sikkert sett de, vandrende på kvelds- og nattestid gatelangs i sentrum av byer og tettsteder der ungdom ferdes. De er alle frivillige ildsjeler som ønsker å forebygge uønskede hendelser i sitt nærmiljø, ved å vise medmenneskelig omsorg.

For det er når det går galt at unge trenger en trygg havn hos en natteravn.

Våre to hjertesaker

Vi i Tryg er så privilegerte at vi får passe på over en million nordmenn, og alt de er glad i. Den tilliten forplikter. Derfor har vi over mange år engasjert oss i to hjertesaker som bidrar til økt trygghet i samfunnet vi er en del av.

Vi er sterkt involvert i drukningsforebygging, og plasserer hvert år ut flere tusen livbøyer langs sjø og vann over hele Norge.

Vi ønsker gjennom de dugnadsbaserte Natteravnene (åpnes i ny fane), å være en trygg havn for våre barn og unge kvelds- og nattestid.

 • Nærbilde av en natteravn på tokt
 • En del av natteravnflokken siden 1990-tallet

  I dag bistår vi ca. 300 natteravnflokker over hele landet med det de trenger for å gjøre nærmiljøet tryggere for ungdom på kvelds- og nattestid. 

  Vi forsyner Natteravnene med viktig utstyr som gode jakker, varme tepper og førstehjelpsutstyr. Samtidig sørger vi for at de mange tusen frivillige – foreldre, besteforeldre og andre – er forsikret når de bruker av sin egen fritid for å gjøre en innsats i sitt lokalmiljø.
   

  Styrer Natteravnsekretariatet

  To av våre gode kolleger driver Natteravnsekretariatet, som holder hus i Tryg sine kontorer i Bergen. Her distribuerer de utstyr til alle natteravngruppene, og gjør forefallende informasjons- og administrativt arbeid for organisasjonen.

  Tryg sponser og organiserer i tillegg også den nasjonale Natteravnkonferansen som arrangeres annen hvert år. Det flotte, frivillige arbeidet til Natteravnene er noe vi virkelig brenner for.

I dag bistår vi ca. 300 natteravnflokker over hele landet med det de trenger for å gjøre nærmiljøet tryggere for ungdom på kvelds- og nattestid.