Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Vektere utenfor et bygg

Avarn Security og Tryg

En vekter som gjør mer enn du forventer

I samarbeid med Avarn Security har vi utviklet en unik sikkerhetsløsning for bedriften din. Du får en vekter som ikke bare sikrer stedet – men også ordner opp for deg og sørger for at du får hjelpen du trenger, når du trenger den.

Få tilbud

Vi hjelper deg å få butikken raskt i gang igjen hvis noe skjer

Skjer det for eksempel et innbrudd i lokalet ditt, kommer hjelpen straks alarmen går. En vekter tar tak og rydder opp med det samme. Vekteren har et utvidet mandat på inntil 150 000 kr, som gjør det enkelt å sette i gang strakstiltak som er dekket av forsikringen. Det betyr at mye blir ordnet med en gang – uten at du trenger å foreta deg noe:

 • Rydde opp og fjerne knust glass
 • Sikre området
 • Melde skaden og sette i gang forsikringssaken
 • Kontakte glassmester eller låsesmed

Vekteren gjør ganske enkelt det som må til for at du skal få åpnet opp og startet driften igjen så raskt som mulig. Her er noen av fordelene du får gjennom samarbeidet vårt:

Redusert egenandel

God sikkerhet lønner seg. Gjennom Avarn Security sine alarmtjenester reduserer du risikoen for innbrudd. Derfor får du også redusert egenandelen med inntil 15 000 kr.

Du står ikke alene

En vekter kommer når alarmen går og ordner opp, bytter låser og melder skade – så du får driften fort i gang igjen.​
 

Gode rabatter på forsikringer

Samarbeidet vårt gir deg ekstra gode rabatter på forsikring hos Tryg. Når du bruker Avarn Security og samler forsikringene hos Tryg, får du bedre betingelser.
 

Gode grunner til å velge Tryg

 • Unik forsikringsløsning
  Tryg har sammen med Avarn Security utviklet en unik forsikringsløsning for bedrifter som sikrer sine eiendeler med Avarn Security sine alarmtjenester. Dere får blant annet redusert egenandel ved skade eller tap, og gode rabatter på forsikringene.

   
 • Riktig forsikret
  Hos oss får du en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, butikken og varene dine. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti

   
 • Rask og god hjelp
  Med Avarn Security i ryggen er du ekstra trygg ved innbrudd. Vekteren vil ikke bare sikre stedet, men har et utvidet mandat på inntil 150.000 kroner og vil rydde opp og melde saken til Tryg for deg.


PS! Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Du får raskt hjelpen du trenger, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.

 

Få samlet dine sikkerhetsløsninger

Sett sammen de tjenestene du har bruk for i hverdagen. Sikkerhetsløsningene kan enkelt tilpasses bedriften din.

 

 

 

Få et godt tilbud