Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Veihjelp fra Viking

Få veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Veihjelp er inkludert i bilforsikringen hvis du har delkasko eller kasko.

Bestill redning raskt og enkelt på nett. Finn din posisjon på kartet og tast inn registreringsnummeret til bilen, så kontakter Viking deg umiddelbart og hjelper deg videre.

Bestill veihjelp
 

Veihjelp er inkludert på dekningene delkasko og kasko. Har du Bil Ekstra eller Elbil Ekstra kan du også få bilhjelp hjemme. Egenandelen for veihjelp er 500 kroner, med mindre noe annet er opplyst i ditt veihjelpsbevis. 

Les mer om våre bilforsikringer
 

Last ned veihjelpsbevis

Veihjelpsbeviset bekrefter at bilforsikringen din dekker redning og veihjelp. Her står det også hva du skal gjøre for å få hjelp. Legg gjerne veihjelpsbeviset i hanskerommet, så har du det tilgjengelig den dagen uhellet skjer. 

Du finner veihjelpsbeviset ditt sammen med avtaledokumentene på Min side
 

Meld skade

Du kan melde skade 24 timer i døgnet i våre digitale skadeskjema.

Meld skade på kjøretøy