Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Veihjelp fra Viking

Få veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Veihjelp er inkludert i bilforsikringen hvis du har delkasko eller kasko.

Bestill veihjelp raskt og enkelt på nett. Finn din posisjon på kartet og tast inn registreringsnummeret til bilen, så kontakter Viking deg umiddelbart og hjelper deg videre.

Bestill veihjelp
 

Veihjelp og bilhjelp hjemme er inkludert på dekningene delkaskokasko og Bil Ekstra eller Elbil Ekstra. Egenandelen for veihjelp er 750 kr.

Les mer om våre bilforsikringer

 

Last ned veihjelpsbevis

Veihjelpsbeviset bekrefter at bilforsikringen din dekker veihjelp. Her står det også hva du skal gjøre for å få hjelp. Legg gjerne veihjelpsbeviset i hanskerommet, så har du det tilgjengelig den dagen uhellet skjer. 

Du finner veihjelpsbeviset ditt sammen med avtaledokumentene på Min side
 

Meld skade

Du kan melde skade 24 timer i døgnet i våre digitale skadeskjema.

Meld skade på kjøretøy