Tryg Legehjelp

Tryg Legehjelp

Tryg Legehjelp - alltid åpent, ingen ventetid. Tryg Legehjelp er inkludert for ansatte som har behandlingsforsikring hos oss gjennom arbeidsgiver.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Ring meg opp
Chat med oss

  • Alltid åpent, hurtig svar og ingen egenandel. 
  • Den ansatte kan få resept - eller henvisning til spesialist ved behov. 
  • Tjenesten kan også benyttes av ektefelle og barn i den ansattes husstand


Tryg Legehjelp er inkludert for ansatte som har behandlingsforsikring hos oss gjennom arbeidsgiver. Erfarne allmennleger og sykepleiere hjelper med resept, spesialisthenvisning og helseråd - og den ansatte betaler ingen egenandel. 

Tryg Legehjelp sparer tid og penger for både bedriften og den ansatte. Et legebesøk for seg selv, eller med sykt barn, tar i gjennomsnitt omkring 3 timer. I over halvparten av tilfellene er det ikke nødvendig å møte legen for en fysisk undersøkelse. Med Tryg Legehjelp kan den ansatte få løst en stor del av legebehovet gjennom en telefonsamtale, og trenger derfor ikke å være borte fra jobb. Den ansatte slipper dessuten å betale fastlegen egenandel.


Tryg Legehjelp - åpen hele døgnet, året rundt
Ring 55 17 90 09


Hva kan vi hjelpe deg med?

Eksempler på vanlige henvendelser: Barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel -og skjelettskader.

Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A- og B-preparater).

Ikke alt kan løses over telefon og internett. I  tilfeller der vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.


Tryg Legehjelp er en tjeneste levert av Lasano. Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensielle. Tryg har ikke innsyn i opplysninger som våre kunder gir til Tryg Legehjelp.