Tryg Legehjelp for ansatte

Vi gir deg Tryg Legehjelp kostnadsfritt i inntill 4 måneder*! Erfarne allmennleger og sykepleiere hjelper med resept, spesialisthenvisning og helseråd - og den ansatte betaler ingen egenandel.

Vi hjelper deg 24 timer i døgnet – 365 dager i året

Tryg Legehjelp sparer tid og penger for både bedriften og den ansatte. Et legebesøk for seg selv, eller med sykt barn, tar i gjennomsnitt omkring 3 timer. Med Tryg Legehjelp kan den ansatte få løst en stor del av legebehovet gjennom en telefonsamtale, og trenger derfor ikke å være borte fra jobb. Den ansatte slipper dessuten å betale fastlegen egenandel.

 • Ektefelle og barn kan også ringe og få hjelp.
 • Snakk med norske leger og sykepleiere, også når du er på ferie i utlandet.
 • Få resept på medisiner og henvisning til spesialist.
 • Om du ønsker, kan du sende bilde av symptomer til legen din.
 • Få veiledning til offentlige og private helsetjenester.
 • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk.
 • Få svar på telefon innen 45 sekunder eller bli ringt tilbake.
 • Vi er klar for å hjelpe, også netter og helligdager!

 

 • Hva kan vi hjelpe deg med?

  Eksempler på vanlige henvendelser: Barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel -og skjelettskader.

  Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A- og B-preparater).

  Ikke alt kan løses over telefon og internett. I tilfeller der vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

 

Tryg Legehjelp er en tjeneste levert av Helsetelefonen. Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensielle. Tryg har ikke innsyn i opplysninger som våre kunder gir til Tryg Legehjelp.

* Dersom avtalen din inneholder behandlingsforsikring vil Tryg Legehjelp være inkludert i denne fra avtalestart. Du vil fortsatt få Tryg Legehjelp kostnadsfritt i perioden fra aktivering til avtalens startdato