Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Tryg Legehjelp for ansatte

Vi gir deg Tryg Legehjelp kostnadsfritt i inntil 4 måneder*! Erfarne allmennleger og sykepleiere hjelper med resept, spesialisthenvisning og helseråd - og den ansatte betaler ingen egenandel.

Vi hjelper deg 24 timer i døgnet – 365 dager i året

Tryg Legehjelp sparer tid og penger for både bedriften og den ansatte. Et legebesøk for seg selv, eller med sykt barn, tar i gjennomsnitt omkring 3 timer. Med Tryg Legehjelp kan den ansatte få løst en stor del av legebehovet gjennom en telefonsamtale, og trenger derfor ikke å være borte fra jobb. Den ansatte slipper dessuten å betale fastlegen egenandel.

 • Ektefelle og barn kan også ringe og få hjelp.
 • Snakk med norske leger og sykepleiere, også når du er på ferie i utlandet.
 • Få resept på medisiner og henvisning til spesialist.
 • Om du ønsker, kan du sende bilde av symptomer til legen din.
 • Få veiledning til offentlige og private helsetjenester.
 • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk.
 • Få svar på telefon innen 45 sekunder eller bli ringt tilbake.
 • Vi er klar for å hjelpe, også netter og helligdager!

 

 • Hva kan vi hjelpe deg med?

   

  Eksempler på vanlige henvendelser: Barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel -og skjelettskader.

  Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A- og B-preparater).

  Ikke alt kan løses over telefon og internett. I tilfeller der vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned utfyllende produktvilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

Tryg Legehjelp er en tjeneste levert av Helsetelefonen. Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensielle. Tryg har ikke innsyn i opplysninger som våre kunder gir til Tryg Legehjelp.

* Dersom avtalen din inneholder behandlingsforsikring vil Tryg Legehjelp være inkludert i denne fra avtalestart. Du vil fortsatt få Tryg Legehjelp kostnadsfritt i perioden fra aktivering til avtalens startdato

 

Tryg Helseportal