Tryg-livbøyen som henger på et stativ i vannkanten.

Livbøyen over hele Norge

Vi har plassert ut over 45 000 livbøyer over hele Norge, som tilsammen har vært med på å redde over 1000 mennesker fra å drukne.

  Livbøyen gjør det tryggere å ferdes langs fjord og sjø, langs elv og vann. Siden den første Tryg-bøyen ble utplassert i 1952 har den blitt benyttet i mer enn tusen tilfeller der menneskeliv har stått på spill. Som kunde i Tryg bidrar du til at enda flere livbøyer kan plasseres ut.

  Alle livbøyer har en fadder

  Hvert år plasserer vi ut mange nye livbøyer. Hver livbøye har sin egen fadder. Som fadder har du ansvar for at den eller de livbøyene du har fått fra oss er i god stand og klar til bruk. Blir den stjålet eller ødelagt så melder du fra til Tryg for å få nye deler eller ny livbøye. Våre livbøyefaddere er forskjellige, noen er privatpersoner og noen er velforeninger, marinaer eller grendelag. Felles har alle fadderne aktivt engasjert seg for å gjøre nærmiljøet sitt litt tryggere. En komplett og fungerende livbøye er viktig når ulykken er ute, og bøyefadderne bidrar til å redde liv. Hjelp oss å ta vare på livbøyene! 

  Dersom du ser en Tryg-bøye som er ødelagt, forsvunnet eller mangler line, kontakt oss på e-post livboye@tryg.no

  Del din livbøyehistorie

  Har du eller noen du kjenner hatt en opplevelse hvor det har vært nødvendig å bruke livbøyen fra Tryg? Eller vært i en situasjon som kunne vært enklere om det hadde vært en livbøye i strandlinjen? Da ønsker vi å høre fra deg.

  Del din livbøyehistorie