Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøyen i solnedgang
Livbøyen som gjør Norge tryggere ikon

Livbøyen som gjør Norge tryggere

Livbøyen er ikke bare et viktig hjelpemiddel når det uventede skjer. Der den henger er den også en påminnelse om at du bør være på vakt.

Et så vanlig syn er den røde og hvite livbøyen i havner, på kaianlegg og ved badeplasser i Norge, at du kanskje skulle tror den var et obligatorisk pålagt sikkerhetsutstyr. Men det er den ikke. Livbøyen er et eksempel på Tryg sitt engasjement rundt drukningsforebygging og livredning, og en viktig del av DNA-et vårt.

Den første livbøyen hang vi opp allerede i 1952. Siden den gang har vi plassert over 57.000 livbøyer ved sjøen, og ved vann og elver over hele Norge. Det runde, solide flyteelementet med den slitesterke redningslinen, har mange ganger vært et uvurderlig hjelpemiddel når det uventete skjer. Siden 1952 har livbøyene våre bidratt til å redde godt over 1000 mennesker fra å drukne – rundt 15 mennesker hvert år. 

Kast ut en livbøye til et sted som trenger det

Vet du om et sted i ditt nærmiljø du mener bør ha en livbøye? Gi oss en lyd, så skal vi se om vi kanskje kan hjelpe.

Hvert år plasserer vi ut flere tusen livbøyer i Norge. Hver livbøye har en livbøyefadder, en som har ansvar for at «sin» livbøye er i god stand og klar til bruk. En livbøyefadder kan være alt fra en privatperson til kommuner, velforeninger, marinaer eller grendelag. Det er ikke store jobben, men den er viktig. Hold et øye med livbøyen for oss. Blir den stjålet eller ødelagt, meld i fra til oss.

Søk om fadderskap og tildeling av livbøye
  •  

    Forsikring handler om at du skal være trygg

    Når du skal kjøpe forsikring handler det om å ha god og riktig dekning, om hvor stor egenandel du selv må betale om noe skjer, om hvilken hjelp du får når uhellet er ute. Våre forsikringer er alltid blant de aller beste i landet – det viser også forbrukertestene – for forsikring handler om at du skal være trygg.
     

    Les om våre forsikringer

Dersom du ser en Tryg-bøye som er ødelagt, forsvunnet eller mangler line, kontakt oss på e-post livboye@tryg.no