Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann holder baby

Sykdomsforsikring for bedrifter

En sykdomsforsikring for bedrifter dekker sykdom som ikke er yrkessykdom, og er et viktig tillegg til yrkesskadeforsikringen.

Få et godt tilbud

Ring meg

Hva dekker en sykdomsforsikring for bedrifter?

En sykdomsforsikring gir dine ansatte erstatning ved sykdom som ikke er oppstått i arbeid. Forsikringen kan gi utbetaling ved varig arbeidsuførhet og/eller varig medisinsk invaliditet.

- Arbeidsuførhet: forsikringssum er valgfri inntil 22G. Eventuelt erstatningsbeløp avhenger av arbeidsuførhet, inntekt og alder.

- Menerstatning: forsikringssum er valgfri inntil 40G (aldersavhengig) og 25G (aldersuavhengig). Eventuelt erstatningsbeløp avhenger av grad av invaliditet.

G = Grunnbeløpet i Folketrygden. Beløpene finner du her (Arbeids og velferdsetaten)

Utvide forsikringen?

Hvis du ønsker at dine ansatte også skal være forsikret ved dødsfall uansett årsak bør du også kjøpe en Gruppelivsforsikring.

- Arbeidsuførhet: forsikringssum er valgfri inntil 22G. Eventuelt erstatningsbeløp avhenger av arbeidsuførhet, inntekt og alder.

- Menerstatning: forsikringssum er valgfri inntil 40G (med justering for alder), og 25G (uten justering for alder). Eventuelt erstatningsbeløp avhenger av grad av invaliditet.

G = Grunnbeløpet i Folketrygden. Beløpene finner du her (Arbeids og velferdsetaten)

 
 

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned utfyllende produktvilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

 

Dekker utgifter og tap i alle sykdomsfasene

Sykdom og skader kan gi utfordringer for både bedriften og de ansatte. Derfor har Tryg personforsikringer som er tilpasset ulike bedrifter og ulike sykdomsfaser. Dette gjør det mulig å velge det som passer best for bedriften din.

Slik kan våre forsikringer påvirke den økonomiske balansen:

  • Få den sykemeldte raskt tilbake i jobb med Behandlingsforsikring
  • Få dekket mange av bedriftens utgifter for perioden med sykemelding hos ansatte gjennom en Sykeavbruddsforsikring
  • Sørg for ansattes personlige økonomi med forsikring for Ulykke, Kritisk Sykdom, Gruppeliv og Sykdom.
  • Overhold lovpålagt forsikringsplikt med Yrkesskadeforsikring og Obligatorisk Tjenestepensjon.

 

  • Tryg Helseportal

    Her finner du gode råd for en sunnere livsstil og hvordan sykdom kan forebygges for bedrifter og ansatte. Du kan også lese mer om helsetjenestene våre.

    Les mer om Helseportalen