Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Lastebiltilhenger

Lastebiltilhengerforsikring

Kjører du lastebil med tilhenger eller semitrailer bør du ha en egen lastebiltilhengerforsikring.

Få et godt tilbud

Ring meg

Kasko

Kasko dekker skader på egen tilhenger ved utforkjøring, hærverk og kollisjon. Forsikringen dekker også alt som dekkes av en brann-/tyveriforsikring.

Brann-/ tyveriforsikring

Dette er en forsikring som gir erstatning ved tyveri eller tyveriforsøk av tilhenger eller semitrailer. Forsikringen dekker ellers det samme som en brannforsikring. Du får ikke dekket skader ved utforkjøring, kollisjon eller hærverk.

Brannforsikring

Dekker skade på tilhenger eller semitrailer som skyldes brann eller eksplosjon. Husk at hvis du påfører skade på andre i trafikken dekkes det av lastebilen/trekkvognens ansvarsforsikring.

Egenandel:

Egenandel fra kr 10 000 kan avtales.

 

Tilleggsdekninger:

Bilsavn:
Kan dekkes som tillegg til kaskoforsikringen. Dekker utbetaling av avtalt dagsbeløp i kroner etter en erstatningsmessig kaskoskade.

Kjøring utenfor Norden:
Forsikringen gjelder i Norden. Kan utvides til å gjelde utenfor Norden.

 

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned utfyllende produktvilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).