Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Fasade på borettslag

Sameie- og borettslagsforsikring

Ring meg opp

Send e-post

Vi gjør det enkelt for sameier og borettslag

Som styremedlem eller styreleder i et borettslag har du mye ansvar og mange plikter. En del av ansvaret er å sørge for en god forsikringsordning, og da må du vite hva man trenger.

Forsikring kan oppleves som vanskelig og komplisert. Når skal tegne forsikring på vegne av borettslaget, kan det være godt med gode råd om hva som kan være lurt å tenke gjennom.

Det er mye å sette seg inn i, og det er lett å gå seg vill i vilkår og dekninger. I verste fall kan feil type forsikring føre til at en skade i borettslaget ikke blir dekket gjennom forsikringsavtalen, hvilket kan føre til stor økonomisk usikkerhet. Vi gir deg god rådgivning og veiledning i prosessen, slik at du skal føle deg trygg på at du forvalter borettslagets interesser på en god og ansvarlig måte.

Gjennom vårt samarbeide med store borettslag over mange år, har vi opparbeidet lang erfaring med forsikring og skadeoppgjør av borettslag og sameier. Medlemmene hos våre samarbeidspartnere er derfor våre aller beste referanser.

Hvorfor bør du velge Tryg?

Dere får den beste rådgivningen hos oss – vi har egne rådgivere som er spesialister på sameier og borettslag. Vi lover å gi deg råd, slik at du reduserer risiko for skader. Vi tilpasser løsningsforslagene våre etter dine ønsker og behov, og er der når uhellet er ute.

Vil ditt sameie eller borettslag vite mer om hva Tryg kan hjelpe dere med?

 

Send epost Ring meg opp

 

Samarbeidspartnere gjør avtale - Tryg Forsikring

Som bedriftskunde har du tilgang til en rekke fordeler:

  • Sikker bedrift – samarbeidet mellom Tryg og Avarn. En total trygghetsløsning for din virksomhet.
  • Oppgjørsgaranti – vi garanterer skadeoppgjør innen 10 virkedager. Bryter vi løftet, dekker vi egenandelen din.
  • Dekningsgaranti - har du fått nye ansatte eller kjøpt nye eiendeler, men glemt å melde ifra til oss? Ingen grunn til bekymring, vi dekker det uteglemte fram til neste forfall.
Få tilbud på forsikring