Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Garantiforsikring

Garantiforsikring er for virksomheter som skal stille sikkerhet i forbindelse med oppfyllelse av en kontrakt.

Garantiforsikring brukes typisk innenfor byggebransjen, hvor du som entreprenør skal stille sikkerhet overfor byggherre i forbindelse med utførelse av et arbeid.

Også innenfor den ordreproduserende industri kan du bruke garantiforsikring, hvis du som produsent skal stille garanti overfor kjøperen i forbindelse med en leveranse.

En garanti sikrer mottakeren hel eller delvis erstatning, hvis din virksomhet ikke kan oppfylle betingelsene i kontrakten.

Tryg Garanti er en del av Tryg Forsikring. Tryg Garanti er spesialister i garantiutstedelse og tilbyr flere forskjellige typer garantier både i Norge og i utlandet.

 

Les mer på www.tryggaranti.no