Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann på strand i skumring med livbøye
Det handler om å være trygg ikon

Det handler om å være trygg

Selve forsikringstanken, det å gå sammen om å begrense følgene av tap og ulykker som truer alle, men som bare rammer noen, har ligget nedfelt i oss mennesker fra de første samfunn begynte å ta form.

Tryg og forsikringsnæringen er egentlig denne urgamle dugnadstanken satt i system. For oss begynte det hele for 300 år siden i København. Vår lange historie og unike kultur, erfaring og kompetanse, har formet oss til den organisasjonen vi er i dag.

Et solid, kunnskapsdrevet selskap som utvikler smarte, bærekraftige forsikringsløsninger for folk og næringsliv. Et forsikringsselskap som ikke bare passer på våre kunders verdier og helse, men som også tar et ansvar for å gjøre samfunnet rundt oss tryggere.

Vi gjør det enklere å være trygg.
For oss i Tryg handler forsikring om så mye mer enn premier og poliser. Det handler om engasjement. Om å bry seg. Om å ta ansvar i en verden som forandrer seg. Om å gjøre det enklere å være trygg. Det handler om å være en trygghetsskaper. Ikke bare i ordet. Men også i handling.
Nærbilde av livbøye

Livbøyen – en del av DNA-et vårt

Fra Longyearbyen i nord til Lindesnes i sør henger det over 57 000 røde og hvite livbøyer strategisk plassert langs fjord og sjø. Ved elver og vann. Livbøyen er et solid bevis på vårt brennende engasjement rundt drukningsforebygging og livredning, og er en del av DNA-et vårt. Det er over 70 år siden vi hang opp den første livbøyen på en kai på Vestlandet. Siden den gang har livbøyene våre bidratt til å redde godt over 1000 mennesker fra å drukne – rundt 15 mennesker hvert år.

Les mer om Tryg-livbøyen.

Natteravnene

Vi forsyner også Natteravnene i hele Norge med det de trenger for å gjøre nærmiljøet sitt tryggere for barn og unge på kvelds- og nattestid.

Med bærekraft i pannebrasken

Forsikringstanken er også gjennomgående når vi som selskap arbeider for en mer miljøvennlig, rettferdig og bærekraftig verden. Vi står alle overfor samme risiko, men ingen kan redde verden alene. Heller ikke Nordens største forsikringsselskap. Men sammen med alle kundene våre, og alle våre gode samarbeidspartnere og leverandører, kan vi faktisk gjøre en forskjell.

Les om hvordan vi tenker, våre mål og hva vi konkret gjør for å bidra til en mer bærekraftig verden.