Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Arbeidere på byggeplass

Bygge-, anleggs- og montasjeforsikring

Jobber du med byggeprosjekter? Sørg for at arbeidet ditt er godt forsikret hele veien. Fra du starter på jobben til alt er overlevert.

Få et godt tilbud

Ring meg

En forsikring som tar vare på arbeidet ditt

Som håndverker, byggherre eller entreprenør har du ansvar for store verdier. Og skjer det noe underveis kan du risikere å måtte gjøre jobben på nytt – for egen regning. Derfor er det godt å ha bygge-, anleggs- og montasjeforsikring. Vi hjelper deg å sette sammen en pakke som er tilpasset arbeidet ditt. På den måten får du den forsikringen som er riktig for deg, som dekker de prosjektene du jobber med i hverdagen.

Med denne forsikringen kan du:

  • Sikre byggeprosjektene dine mot skade
  • Sikre varene dine - når de er på lager og når de fraktes
  • Sikre verktøy og maskiner på byggeplassen

 

Book et møte og bli godt forsikret

Forsikringen har en fleksibel grunnpakke som kan utvides ved behov. Du kan gjøre en rekke valg for å skreddersy forsikringen, slik at den passer til omfanget på prosjektene dine. Sammen finner vi ut hvilke områder som er viktigst for bedriften din.

Hva inkluderer pakkene?

Grunnpakken inkluderer: 

  • Skade som skjer på byggeprosjektet ditt
  • Materialer og utstyr på byggeplassen
  • Ansattes tøy og effekter

I tillegg kan du forsikre: 

  • Brakker og containere 
  • Maskiner og utstyr
  • Varer under transport
Book et møte og bli godt forsikret

Kort fortalt

Forsikringen dekker arbeider du bærer risikoen og har forsikringsplikt for, på årsbasis. Vi gir deg erstatning hvis arbeidet ditt blir rammet av en uforutsett og plutselig skade, eller naturskade.

Spørsmål og svar

Gode grunner til å velge Tryg

Gode fordeler og samlerabatt

I tillegg til gode bedriftsforsikringer, har vi utviklet en veldig god forsikringsavtale for alle som er ansatt i bedrifter som er forsikret hos oss. Dine ansatte vil blant annet få en ekstra god innboforsikring, og gode rabatter om de samler forsikringene sin hos oss.

Riktig forsikret

Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bedriften og eiendelene dine. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om dekningsgaranti her.

Rask og god hjelp ​

Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Du får raskt hjelpen du trenger, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang. Trenger dere øyeblikkelig hjelp, kan dere alltid ringe oss – 24/7.

PS! Dere kan også selv enkelt gjøre endringer i forsikringene gjennom gode digitale selvbetjeningsløsninger på tryg.no og Min bedrift.