Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Finn forsikringer for din bransje

Alle har ikke bruk for de samme forsikringene. Hva du jobber med, har mye å si for hvilke verdier du trenger å passe på. Vi hjelper deg å sette sammen gode forsikringer – for deg og de du jobber med. Kom i gang her:

 • Boligselskap

  I et borettslag eller sameie er det mye å passe på. Ta vare på byggene, beboerne og styrets ansvar i boligselskapet ditt.

 • Håndverksbedrift

  I en håndverksbedrift er det mye å passe på. Firmabiler, verktøy, selve byggeplassen og alle som utfører jobben. Finn forsikringer som gjør arbeidsdagen din tryggere.

 • Handel, butikk og service

  Vi har samlet de beste forsikringene for deg som jobber innenfor butikk og service. Få den hjelpen du trenger for å ta vare på folkene, produktene, butikken og lageret ditt.

 • Kontorbedrift

  På kontoret er det viktig å ta vare på systemer, verdier og folk. Se hvordan du kan passe på arbeidet ditt og gjøre bedriften din til en mer attraktiv arbeidsgiver.

 • Nystartet bedrift

  Å starte bedrift er både spennende og travelt, og da er forsikring kanskje ikke det første du tenker på. Men visste du at gode forsikringer kan gi deg en trygg og god start?