Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring av bedriftseiendeler

Skadeforsikring for data, datautstyr, bedriftens eiendeler og varer, råmateriale og halvfabrikat.

En forsikring av bedriftseiendeler kan omfatte:

  • Driftsrelaterte gjenstander 

    Maskiner, inventar og løsøre består av de fleste gjenstander i en virksomhet som er driftsrelatert. Varer må forsikres spesielt. Eiendelene kan forsikres mot brannskade, vannskade, innbruddsskade, naturskade og/eller ansvarsskade. Trygs kombinerte forsikringer av maskiner, inventar og løsøre er tilpasset de fleste virksomheters behov.

  • Varer som kan utsettes for skader

    Dette kan være råmateriale, halvfabrikata, varer i arbeide, ferdige varer, hjelpestoffer, driftsmateriell, emballasje eller drivstoff. Varene kan forsikres mot brannskade, vannskade, innbruddsskade, naturskade og/eller ansvarsskade. Tryg forsikrer også varer under transport.

  • Datautstyr 

    I utgangspunktet omfatter en EDB-forsikring stasjonært utstyr som er forsikret på annen måte mot brann, vann og tyveri. Datautstyret kan forsikres med en kasko-dekning, som kun dekker ytre skader på utstyret. Tilleggsforsikringer mot plutselige og uforutsette skader uansett årsak og bærbart utstyr kan vi også tilby.

Få et tilbud nå

Vi har mer informasjon om forsikring av bedrifter og bedriftseiendeler på vårt nettsted. Eller du kan ta kontakt med våre dyktige kundekonsulenter for en samtale. Vi tilpasser forsikringer etter din bedrifts behov.