Bilforsikringer

Finn en forsikring av bil som dekker ditt behov for trygghet.

Hos oss kan du velge mellom flere typer bilforsikringer. Det kan bli kostbart, hvis du ikke er riktig forsikret den dagen bilen din ikke starter, du kommer ut for en kollisjon, bilen er stjålet eller er blitt utsatt for hærverk. Våre bilforsikringer gjelder for personbiler og varebiler med totalvekt inntil 3 500 kg.

Beregn pris – 10 % nettrabatt

Mange av oss er avhengig av bilen hver dag i forbindelse med jobb og fritid. I en travel hverdag gjør bilen oss i stand til å rekke våre daglige gjøremål. Hvordan ville din hverdag vært om du en dag måtte klare deg uten bil fordi du hadde vært utsatt for et uhell eller bilen rett og slett ikke ville starte? Det er viktig at du tenker gjennom hvor god du ønsker din forsikring skal være.

Bilforsikringer med ekstra trygghet

Vår Bil Ekstra tilbyr ekstra fordeler for deg som er opptatt av trygghet. Du får redusert din egenandel med kr 2.000 (gjelder ikke ved redning/veihjelp), du er sikret leiebil i inntil 31 dager, bagasjen din er ekstra dekket, i tillegg til en rekke andre fordeler.

Våre bilforsikringer gjelder for personbiler og varebiler med totalvekt inntil 3 500 kg. Ansvar er obligatorisk når bilen er registrert, men du kan selv velge om du vil ha kasko eller delkasko i forsikringer.