Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Delkasko – dekker brann, tyveri, glass og veihjelp

Delkasko er en rimelig og god bilforsikring, som passer for deg som har en eldre bil, eller av andre grunner ikke har behov for toppdekning.

Delkasko - kvinne som ser ut på grønt landskap gjennom bilvinduet

Delkasko, også kalt «minikasko», inkluderer ansvarsforsikring. Ansvarsforsikring er en lovpålagt forsikring, som dekker skade på personer, andre kjøretøy, bygninger og eiendeler.

Hva dekker delkasko?

  • Brann
  • Tyveri
  • Glass
  • Veihjelp

I tillegg dekker lovpålagt ansvar:

  • Skade på personer
  • Skade på annet kjøretøy
  • Skade på bygninger og eiendeler
  • Rettshjelp

Egenandel på delkasko

Du velger selv om du ønsker en egenandel på 2.500 kroner eller 4.000 kroner. Med høyere egenandel får du en rimeligere bilforsikring, men du vil måtte betale mer ved en eventuell skade.

Delkasko eller full kasko?

Dersom verdien på bilen din er lav, lønner det seg gjerne å velge delkasko. Grunnen til dette er at prisen for full kasko kan bli uforholdsmessig høy i forhold til bilens verdi. Derfor kan det noen ganger være mer lønnsomt å kjøpe delkasko, og heller erstatte bilen selv dersom uhellet er ute.

Les mer om delkasko vs. full kasko

Få 10 % nettrabatt på bilforsikring

Beregn pris på bilforsikring

Les mer om våre bilforsikringer