Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann og kvinne i bil med kasko-forsikring fra Tryg

Hva dekker kasko hos Tryg?

Kasko dekker skader som oppstår på ditt eget kjøretøy, for eksempel ved kollisjon, hærverk eller tyveri. Har du en nyere bil, eller bil med høy verdi, anbefaler vi at du velger kaskoforsikring eller vår beste dekning, Bil Ekstra. I tillegg til dekningene som følger med delkasko og ansvarsforsikring, er du med kaskoforsikring i Tryg også dekket for følgende; 

1. Økonomisk ansvar ved skade på person, kjøretøy, bygninger og eiendeler

Kasko inkluderer obligatorisk ansvarsforsikring, og dermed er du dekt for skader du skulle være uheldig å forårsake på andre personer og deres kjøretøy i trafikken. Skader som er påført andres eiendom og eiendeler, er også inkludert. Tryg dekker også kostnadene for eventuelle rettslige avgjørelser som følge av en ulykke eller skade, noe som kan spare deg for betydelige utgifter.

2. Brann, tyveri og skader på glassruter og -tak

Tyveri og hærverk er blant de vanligste skadene bilen din kan bli utsatt for. Med kaskodekning hos Tryg har du økonomisk beskyttelse dersom bilen din skulle bli skadet som følge av brann, eksplosjon, kortslutning, lynnedslag, tyveri av eller fra bilen din, eller ved skade/hærverk på bilen din ved forsøk på tyveri. I tillegg dekker forsikringen bruddskader på bilens glassruter og eventuelle glasstak.

3. Få veihjelp når du trenger det

Å oppleve driftsstans på veien er både fortvilende og kjedelig. Med kasko fra Tryg har du inkludert veihjelp som dekker utgifter til berging og tauing ved skade eller upåregnelig driftsstopp. Dette inkluderer også tilfeller der bilen går tom for drivstoff eller strøm. I tillegg dekker veihjelpen hjemreise for fører og passasjerer hvis bilen blir skadet eller stjålet, eller hvis føreren rammes av ulykke, sykdom eller død. Med veihjelp fra Tryg kan du være trygg på at du alltid har hjelp tilgjengelig når du trenger det som mest.

4. Få bilhjelp hjemme

Skulle du få problemer med å få start på bilen hjemme, kan du få dekt utgifter til en servicebil som kommer hjem til din adresse. Dekningen inkluderer driftsstans som skyldes defekt batteri eller kaldstartproblemer.

5. Skade på egen bil

Kasko fra Tryg dekker også skade på egen bil i tilfeller som kollisjon, utforkjøring, velt, hærverk eller annen tilfeldig ytre påvirkning. Dette betyr at du kan få dekket reparasjonskostnadene på bilen din hvis den blir skadet i en ulykke eller som følge av vandalisme.

6. Fastmontert tilbehør

Kaskoforsikringen dekker også fastmontert tilbehør. Dette inkluderer tilbehør som er lovlig å ha på kjøretøyet, som f.eks. takbokser og foliering. Med vår beste dekning Bil Ekstra, erstattes inntil 50 000 kr, mens med Delkasko og Kasko kan man få erstattet inntil 10 000 kr.

7. Juridisk bistand i forbindelse med ulykke eller skade

Som nevnt i punkt 1, inkluderer kasko obligatorisk ansvarsforsikring, og du har dermed inkludert juridisk bistand i forbindelse med ulykke eller skade i trafikken. Dette betyr at Tryg vil dekke utgiftene til juridisk bistand dersom du skulle få behov for det i forbindelse med et trafikkuhell. Rettshjelpsdekningen gir økonomisk trygghet i en situasjon som ellers kan være krevende å stå i. Dekningen gjelder for ulykker og skader forårsaket i hele Norden.


Passer kasko for meg?

Kasko er dekningen for deg som ønsker trygghet og forutsigbarhet i hverdagen. Med kasko er du dekt for skader og ulykker som du skulle bli påført, og som du skulle være uheldig å påføre andre. Veihjelp ved driftsstans og bilassistanse hjemme er også verdifulle dekninger som er inkludert. Har du en nyere bil, anbefaler vi å velge kasko eller vår beste bilforsikring Bil Ekstra. Med en god og omfattende bilforsikring har du økonomisk trygghet, og en mindre bekymring å tenke på når du ferdes i trafikken. 

Her kan du sammenligne og lese mer om alle våre dekninger på bilforsikring.

Kjøper du bilforsikring på nett får du 10 % i nettrabatt

Sjekk pris og kjøp her