Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Kasko – dekker kjøretøyet ditt ved uhell og tyveri

Kasko dekker skader som oppstår på ditt eget kjøretøy, for eksempel ved kollisjon, hærverk eller tyveri. Har du en nyere bil, eller bil med høy verdi, anbefaler vi at du velger kaskoforsikring.

Kasko - nyvasket bil ute en høstdag

Kasko, også kalt «full kasko», inkluderer ansvarsforsikring. Ansvarsforsikring er en lovpålagt forsikring, som dekker skade på personer, andre kjøretøy, bygninger og eiendeler.

Hva dekker kasko?

  • Brann
  • Tyveri
  • Glass
  • Veihjelp
  • Skade som oppstår på eget kjøretøy ved sammenstøt, utforkjøring, velt, hærverk og annen tilfeldig, plutselig og ytre påvirkning

I tillegg dekker lovpålagt ansvar:

  • Skade på personer
  • Skade på annet kjøretøy
  • Skade på bygninger og eiendeler
  • Rettshjelp

Beregn pris på bilforsikring

Vær oppmerksom på at fører- og passasjerulykke og maskinskade er valgfrie dekninger, som du kan kjøpe i tillegg til kasko. 

Valgfri dekning for leiebil

Kasko dekker i utgangspunktet ikke leiebil, men du har mulighet til å utvide forsikringen med en tilleggsdekning som gir deg leiebil i inntil 10 dager. Ring oss på 915 04040, dersom du ønsker å kjøpe kaskoforsikring med leiebildekning.

Et annet alternativ for deg som ønsker leiebil, er å velge vår beste bilforsikring, Bil Ekstra.

Egenandel på kasko

Du bestemmer selv hvilken egenandel du ønsker på kaskoforsikringen. Standard egenandel på kaskoforsikring hos Tryg er 6000 kroner, men den kan settes høyere eller lavere ettersom hva som passer for deg. Er det registrert «fører under 23 år med forhøyet egenandel» legger vi til 5000 kroner i egenandel, dersom den unge føreren forårsaker skade på bilen.

Bil Ekstra – det beste for bilen

Dersom du ønsker en bilforsikring med enda bedre dekninger og reduserte egenandeler, kan du oppgradere til Bil Ekstra eller Elbil Ekstra. Disse dekningene tilsvarer det mange kaller «superforsikring».

Med Bil Ekstra eller Elbil Ekstra får du dekket leiebil i inntil 31 dager, parkeringsskade uten bonustap, bilhjelp hjemme, rens av motor etter feilfylling, totalskadegaranti, fastmontert utstyr inntil 50.000 kroner, skadet eller tapt bilnøkkel med mer.

Usikker på om du trenger kasko?

Les mer om kasko vs. delkasko, eller chat med oss.
 

Beregn pris på bilforsikring

Les mer om våre bilforsikringer