Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Få behandling ved sykdom

Få time hos legespesialist, psykolog eller fysikalsk behandler gjennom behandlingsforsikringen din. Meld inn behovet for behandling i vårt skadeskjema, så hjelper vi deg videre.


   

   Tryg Omsorg og Psykologisk førstehjelp

   Som fordelskunde kan du få psykososial rådgivning og psykologisk behandling gjennom Tryg Omsorg, når du eller familien din opplever noe som er vanskelig. Er du ansatt i en bedrift som har tegnet yrkesskade- eller fritidsulykkeforsikring hos oss, kan du også ha rett til psykososial rådgivning og psykologisk behandling.

   Finn skadeskjema og meld behov for hjelp her


    Kontakt og åpningstider