Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

En rekke biler forsikret med Bil Ekstra fra Tryg

Hva dekker Bil Ekstra? Vår beste bilforsikring

Med vår beste bilforsikring, Bil Ekstra, er du og bilen godt dekket dersom uhellet skulle være ute. I denne artikkelen utforsker vi hva Bil Ekstra inkluderer, og hvorfor det kan være en klok investering for deg som verdsetter forutsigbarhet og kvalitet i bilforsikringen din.

Hva dekker Bil Ekstra?

Bil Ekstra er vår beste bilforsikring, og dekker mer enn en standard kaskoforsikring. Her er eksempler på dekninger som inkluderes i Bil Ekstra:


1. Parkeringsskade uten bonustap

Med trange og fulle parkeringsplasser er det fort gjort å få en parkeringsskade. Dette er utrolig kjedelig, særlig hvis du har en nyere bil. Med Bil Ekstra kan du få dekket reprasjon av parkeringsskader uten at det påvirker din bonus dersom kjøretøyet er yngre enn 6 år.

2. Leiebil ved kaskoskade i inntil 60 dager

Når bilen er på verksted for kaskoskade, kan det være vanskelig å få hverdagslogistikken til å gå opp. Dette trenger du heldigvis ikke å tenke på dersom du har Bil Ekstra. Med Bil Ekstra kan du nemlig få dekket leiebil i inntil 60 dager, dersom bilen din er på verksted for kaskoskade som er dekket av forsikringen.

3. Rens av motor etter feilfylling:

Feilfylling av drivstoff kan være en kostbar feil. Med Bil Ekstra kan du få dekket kostnadene for å rense motoren etter feilfylling, opptil 15 000 kr.

4. Skade på bagasje ved tyveri, brann eller kollisjon/utforkjøring

Bil Ekstra inkluderer også dekning for skade på bagasje ved utforkjøring, kollisjon, velt og lignende hendelser. Du kan få erstatning for inntil 5 000 kr per gjenstand og en maksimal erstatning på 10 000 kr totalt. Dette er en verdifull dekning å ha dersom du har dyre eiendeler i bilen, eller hvis du er på langtur. 

5. Erstatter tapt eller skadet bilnøkkel

Har du mistet eller skadet bilnøkkelen? Det kan fort bli en kostbar affære. Med Bil Ekstra kan du få erstattet tapte eller skadde bilnøkler. Erstatningen kan være på opptil 10 000 kr. 

6. Resterende startleie for leasingbiler v/ kondemnering

Dersom du leaser en bil, kan Bil Ekstra dekke den resterende del av startleien dersom bilen blir kondemnert. F.eks: du leaser en bil for tre år med startleie på 60.000 kroner. Bilen blir kondemnert etter et år. Det gir følgende regnestykke 60.000 - 20.000 (leie for et år) = 40.000 kroner i resterende leie. Leasingfirma refunderer vanligvis ikke dette.  

7. Skade på eller tyveri av ladekabel

Med økende popularitet av elbiler og ladbare hybridbiler, kan skade på eller tyveri av ladekabel være en reell risiko. Med Bil Ekstra er du dekket for slike hendelser, og trenger ikke bekymre deg for uforutsette utgifter som følge av hærverk eller tyveri på ladekabel. 

Dette er eksempler på hva som dekkes av Bil Ekstra. For fullstendig oversikt over hva denne og andre dekninger innebærer se her. 


Hvorfor lønner det seg å velge den beste forsikringen?

Bil Ekstra er forsikringen for deg som ønsker det lille ekstra. Produktet passer godt til deg som er avhengig av bil og forutsigbarhet, eller for deg som har et dyrere kjøretøy eller leasingbil du ønsker å forsikre. Med vår beste forsikring Bil Ekstra kan du være sikker på at du har en av Norges mest dekkende bilforsikringer. Å velge et produkt av høy kvalitet gir en ekstra trygghet. Ikke bare dersom man skulle være uheldig å skade bilen, men også i hverdagen, da man får en bekymring mindre å tenke på.
 

Kjøper du bilforsikring på nett får du 10 % nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp her