Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kvinne og hund ser ut mot sjøen

Det handler om å være trygg i morgen også

Det er noe fint med forsikringstanken. Det å gå sammen om å begrense følgene av tap og ulykker som truer alle, men som bare rammer noen. Det er bærekraft i praksis.

Vi ser på miljøutfordringene, og hvordan vi ellers kan bidra til en mer rettferdig og bærekraftig verden på samme måte. Vi står alle overfor samme risiko, men ingen kan redde verden alene. Heller ikke Skandinavias største forsikringsselskap. Men sammen med alle kundene våre, og alle våre gode samarbeidspartnere og leverandører, kan vi faktisk gjøre en forskjell.

Derfor er bærekraft en del av kjernevirksomheten vår, og ligger fremst i pannebrasken i alt vi gjør – for det handler om å være trygg i morgen også.

Les bærekraftsprofilen (åpnes i ny fane)

Read our annual report including Sustainability statement (opens a new tab)

Bærekraftstrategi 2024

I Tryg ønsker vi å spille en aktiv rolle i samfunnet vi er en del av. Det handler om avtrykket vi etterlater som forsikringsselskap, og hvordan vi gjennom produkter, tjenester og skadehåndtering kan påvirke våre kunder og leverandører til å ta mer bærekraftige valg.

Bærekraftstrategien vår har som mål å sikre at bærekraft er integrert i alle deler av virksomheten. Den er forankret i konsernstrategien og har tre fokusområder: bærekraftig forsikring, ansvarlig virksomhet og grønn arbeidsplass. For hvert område er det definert konkrete mål frem mot 2024 og 2030.

I tillegg til de strategiske fokusområdene, er det å sikre høye standarder for forretningsetikk og god selskapsstyring, det som danner grunnlaget for hele virksomheten. Tryg er medlem av FNs Global Compact og støtter FNs bærekraftsmål.