Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Kvinne og hund ser ut mot sjøen

Det handler om å være trygg i morgen også

Det er noe fint med forsikringstanken. Det å gå sammen om å begrense følgene av tap og ulykker som truer alle, men som bare rammer noen. Det er bærekraft i praksis.

Vi ser på miljøutfordringene, og hvordan vi ellers kan bidra til en mer rettferdig og bærekraftig verden på samme måte. Vi står alle overfor samme risiko, men ingen kan redde verden alene. Heller ikke Skandinavias største forsikringsselskap. Men sammen med alle kundene våre, og alle våre gode samarbeidspartnere og leverandører, kan vi faktisk gjøre en forskjell.

Vi har egentlig alltid jobbet med et bærekraftig tankesett i Tryg. Men vi har gjerne ikke kalt det for det, og vi har ikke gjort nok. Nå gjør vi bærekraft til en del av kjernevirksomheten vår og gir det plassen det fortjener: fremst i pannebrasken. Innen 2030 skal vi være best i klassen – for det handler om å være trygg i morgen også. 

PS! Du finner mye nyttig bærekraftsinformasjon i årsrapporten vår. 

Last ned årsrapporten for 2022 (PDF, 5,14 MB).