Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann og kvinne på flyplass

Koronapandemi og din reiseforsikring i Tryg


Vi gjør oppmerksom på at dersom du har reiseforsikring gjennom din arbeidsgiver eller kredittkort, kan andre vilkår/regler gjelde. Kontakt din arbeidsgiver eller ditt kredittkortselskap for mer informasjon.


Hold deg oppdatert på situasjonen

Tryg Alarm

Tryg Alarm hjelper deg hvis blir syk, skadet eller har behov for annen øyeblikkelig hjelp når du er på reise i utlandet. Alarmsentralen er åpen 24 timer i døgnet. Ring på +47 55 17 10 01 eller kontakt oss på trygalarm@tryg.no.

Les mer om Tryg Alarm

Min Side

På Min Side har du hele tiden oversikt over dine forsikringsavtaler, dekninger og vilkår. Du kan også melde skade, kjøpe forsikringer, og se dine henvendelser og svar.

Logg inn på Min Side

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål er du alltids velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Ring 915 04040

Åpningstider:

  • Mandag–fredag: 08–17
  • Lørdag: 09–15

Skadeavdeling:

  • Mandag–fredag: 08–15

Hva kan vi hjelpe med?