Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Nærbilde av bil

Har du fått en skade på bilen din?​

Her kan du lese om hva som er dekket når du har fått en skade på eget kjøretøy, både under kjøring eller parkert. Meld også skade her om du har mistet nøkkelen, ladekabelen eller fylt feil drivstoff.

Meld skaden

NB!
Dersom et annet kjøretøy enn din egen bil er involvert i situasjonen skal du melde skade via Sammenstøt med annet kjøretøy.
Gjelder det en firmabil? Klikk her.

  Hva dekker forsikringen?

  Vår bilforsikring er blant markedets beste. Hvordan din skade dekkes avhenger av hvilken forsikringspakke du har valgt.

  Hva dekker forsikringen ikke?

  Selv om vår bilforsikring dekker det meste, kan den dessverre ikke dekke alt. Hver forsikringspakke har sine ulike begrensninger.

  Mye kan repareres

  Deler som er skadet reparerer vi når det er mulig. Deler som må skiftes, bytter vi enten med nye, eller pent brukte originaldeler som er like gode som nye.

  Dette er i tråd med vår bærekraftprofil som du som kunde bidrar til.

  Vil du bruke forsikringen, eller beholde bonusen din?

  Trygge sjåfører belønnes for skadefri kjøring i form av bonus. Jo høyere bonus, desto mindre koster forsikringen din. Dette betyr at noen typer bilskader gir deg bonustap dersom du velger å bruke forsikringen din. 

  Når skaden er taksert (og også etter skaden er avsluttet), kan du selv vurdere om du ønsker å bruke forsikringen din eller betale for reparasjonen selv, og dermed beholde bonusen du har i dag.​

  Vi vil oppfordre deg til å sjekke med verkstedet om hva som egentlig må repareres. Kan du reparere kun det som er skadet, og unngå å bruke forsikringen?

  Les mer om hvordan bonusordningen fungerer 

  Husk at du kan få leiebil

  Mens du venter på å få bilen din tilbake fra verkstedet, kan du få leiebil. Merk at dette kun gjelder for Bil Ekstra-kunder og når skaden er dekket av forsikringen. Om du har valgt å betale for skaden selv (for eksempel fordi du vil beholde bonusen din), kan du likevel få leiebil. ​

  Meld skaden

  Hjelpen er ikke langt unna

  Når skaden først er ute, kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi har avtale med de beste verkstedene som har kompetansen som trengs for å sikre et godt resultat

  Sånn fikser vi bilen din

  Tilbake til alle kjøretøyskader