1. Tryg Magasinet

Veihjelp

Veihjelp er inkludert i bilforsikringen din dersom du har delkasko, kasko eller Bil Ekstra. Vi har avtale med Viking, som hjelper deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året. 

Trenger du veihjelp akkurat nå? Bestill hjelp raskt og enkelt på vikingredning.no/tryg-veihjelp/. Finn din posisjon på kartet og tast inn registreringsnummeret til bilen, så kontakter Viking deg umiddelbart og hjelper deg videre.

Bestill veihjelp
 

Last ned veihjelpsbevis

Veihjelpsbeviset bekrefter at bilforsikringen din dekker redning og veihjelp. Her står det også hva du skal gjøre for å få hjelp. Legg gjerne veihjelpsbeviset i hanskerommet, så har du det tilgjengelig den dagen uhellet skjer. Du finner veihjelpsbeviset ditt sammen med avtaledokumentene på Min side

Hva er veihjelp?

Det overordnede målet med veihjelp er å få deg trygt videre i egen bil. Unntaket er når det er feil i bilens datasystemer som krever spesielle verktøy. Veihjelp gir deg:

  • Hjelp på stedet
  • Transport til verksted
  • Hjemtransport eller videretransport for både fører og passasjerer, også når fører rammes av plutselig sykdom eller uhell
  • Veihjelp til campingvogn/tilhenger

Veihjelp er inkludert på dekningene Delkasko, Kasko og Bil Ekstra hos Tryg. Med Bil Ekstra kan du også få bilhjelp hjemmeLes mer om vår bilforsikring her.

Egenandelen for veihjelp er 500 kroner, med mindre noe annet er opplyst i ditt veihjelpsbevis. 

Last ned veihjelpsbrosjyre (PDF) – skriv ut og oppbevar den i bilen