Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

  1. Tryg Magasinet

Hva er veihjelp?

Det overordnede målet med veihjelp er å få deg trygt videre i egen bil. Unntaket er når det er feil i bilens datasystemer som krever spesielle verktøy.

Veihjelp er inkludert, hvis du har delkasko, kasko, Bil Ekstra og Elbil Ekstra. Med Bil Ekstra og Elbil Ekstra kan du også få bilhjelp hjemme. Egenandelen for veihjelp er 500 kroner, med mindre noe annet er opplyst i ditt veihjelpsbevis.

Veihjelp gir deg:

  • Hjelp på stedet
  • Transport til verksted
  • Hjemtransport eller videretransport for både fører og passasjerer, også når fører rammes av plutselig sykdom eller uhell
  • Veihjelp til campingvogn/tilhenger

Last ned veihjelpsbrosjyre (PDF) – skriv ut og oppbevar den i bilen

Veihjelpsbevis

Veihjelpsbeviset bekrefter at bilforsikringen din dekker redning og veihjelp. Her står det også hva du skal gjøre for å få hjelp. Legg gjerne veihjelpsbeviset i hanskerommet, så har du det tilgjengelig den dagen uhellet skjer. 

Du finner veihjelpsbeviset ditt sammen med avtaledokumentene på Min side

Trenger du veihjelp nå?

Bestill redning raskt og enkelt fra vår samarbeidspartner, Viking. Finn din posisjon på kartet og tast inn registreringsnummeret til bilen, så kontakter Viking deg umiddelbart og hjelper deg videre.

Bestill veihjelp