Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame i profil ser opp mot tenkebobler med lyspære i
Morgendagens Trygghetsskaper ikon

Morgendagens Trygghetsskaper

Se våre ledige stillinger

Trygghet skaper karriere

Verden forandrer seg hele tiden. Men jobber du i Tryg, dilter du ikke bare etter – du går foran. Sammen med mange dyktige kolleger definerer og utvikler dere morgendagens trygghet – for kundene våre, samfunnet og for hverandre.

Pil ikonSkap utvikling

Pil ikonOpplev tilliten

Pil ikonTa ansvaret

Møt Åshild og noen av våre gode kollegaer

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når vi utvikler morgendagens trygghetsskaper.

”I Tryg har vi fokus på psykologisk trygghet. Det er også noe jeg spesielt brenner for. Utvikle team som kan samspille og samarbeide godt er en viktig del av jobben min."
Åshild Hansen-Bjørnevoll, Forretningsutvikler
Møt din neste kollega

Supercharge your development in IT

We’re gearing up for a technological leap forward that’s too big to miss. As an IT professional working at Tryg, every day is your chance to make an impact and help shape the future IT setup of a leading Nordic insurance company.

Read more about our tech department

Bli trainee i Tryg

Som trainee i Tryg får du delta i vårt spennende trainee-program i samarbeid med Bergen Næringsråd og Trainee Vest. Bli en del av et fantastisk fellesskap, som utvikler bransjens dyktigste folk.

Les mer om vårt traineeprogram

Start din karriere hos oss

Som nyutdannet eller student får du mer enn bare en jobb – vi gir deg en plattform for å utforske ditt potensial. Vi legger vekt på læring, samarbeid og trivsel, og gir våre ansatte muligheten til å vokse og utvikle seg.

Utforsk mulighetene her

Nordens trygghetsskaper

Tryg er en av Nordens fremste trygghetsskapere med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig trygghet for kundene våre i over 300 år.

Les historien bak Tryg Forsikring

 

Slipp geniet i deg løs - det er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her