Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

BankID oppdaterer sine systemer 
BankID oppdaterer sine systemer i dag fra kl. 08-11. Du kan derfor oppleve problemer med å logge inn på Min side / Min bedrift, kjøpe forsikring og melde skade. Vi ber deg prøve igjen litt senere.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Nedetid åpne sider

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Utdanningsforbundet og NITO oppdaterer systemene sine
Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som det skal for medlemmer av Utdanningsforbundet og NITO. Vi ber alle dette gjelder om å prøve igjen etter kl. 18:00 i dag.

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringer

Kjøretøy

Velg bilforsikringen som passer best for deg. Med Bil Ekstra, får du dekket parkeringsskader uten tap av bonus og andre vanlige uflaksskader, som feilfylling og mistet bilnøkkel.

Med Elbil Ekstra, får du dekket parkeringsskader uten tap av bonus og andre vanlige uflaksskader, som mistet bilnøkkel.

Velg motorsykkelforsikringen som passer best for deg. Med vår beste dekning, MC Ekstra, får du  erstatning ved maskinskader, fritak for bonustap ved velteskader, og mye mer.

Fra 1. januar 2023 må alle som eier og bruker små elektriske kjøretøy (for eksempel elsparkesykkel og hoverboard) også forsikre disse.

Sjekk hvilken bobilforsikring som passer best for deg. Vår beste dekning, Bobil Ekstra, dekker vanlige uflaksskader, som feilfylling og mistet bilnøkkel.

Sjekk hvilken mopedforsikring som passer best for deg, eller be om et tilbud. Med vår beste dekning, Kasko, får du dekning for brann-, tyveri-, og ansvarsforsikring.

En campingvognforsikring gir erstatning for skader på campingvogn og fortelt. Du velger selv hvor mye den skal dekke. Vår beste forsikring, Campingvogn Ekstra, inkluderer kasko, brann- og tyveriforsikring.

En gårdsbilforsikring kan kjøpes for biler som bare brukes i gårdsdrift. Dette kan være et billig alternativ til en vanlig bilforsikring. Sjekk hvilken dekning som passer best for deg, eller be et tilbud.

Traktorforsikring kan kjøpes for traktor som eies av privatperson, gårdbruker, idrettslag eller borettslag. Tilpass traktorforsikringen slik at den passer for deg.

Veteranbilforsikring kan tegnes for personbiler, mopeder og motorsykler som er eldre enn 30 år. Sjekk hvilken dekning som passer best, eller be om et tilbud.

Sjekk hvilken snøscooterforsikring som passer deg best, eller be om et tilbud. Med vår beste dekning, kasko, får du dekning for velt, utforkjøring, hærverk og andre plutselige skader.

En tilhengerforsikring erstatter skader på tilhengeren. Du kan selv velge hvor mye forsikringen skal dekke. Sjekk hvilken forsikring som passer best for deg, eller be om et tilbud.

Bolig og innbo

Velg mellom vår standard husforsikring eller Husforsikring Ekstra som gir deg best mulig dekning. Begge forsikringene kan utvides med råte- og skadedyrforsikring og utleieforsikring.

En innboforsikring forsikrer det du eier hjemme. Velg mellom vår standard innboforsikring eller Innboforsikring Ekstra som gir deg best mulig dekning.

Forsikring på hytten sikrer deg mot små og store skader. Velg mellom standard Hytteforsikring eller Hytteforsikring Ekstra, som gir deg best mulig dekning. Begge forsikringene kan utvides med innbo-, utleie-, råte- og skadedyrforsikring.

Risikoen for å bli rammet av hussopp, råte og skadedyr er stor, og utgiftene dekkes ikke av din vanlige husforsikring. Med vår råte- og skadedyrforsikring får du dekket skader forårsaket av sopp og skadedyr.

For spesielt verdifulle eiendeler kan det være lurt å ha en egen forsikring. Du kan tegne en verdigjenstandsforsikring for blant annet bunad, PC, kamera, klokke, sykkel, smykker og antikviteter.

Forsikringen omfatter lovpålagt ansvarsforsikring for privatpersoner som kun bruker droner hobby, sport eller rekreasjon. Den omfatter også plutselige skader ved brann, lynnedslag, vannskade, tyveri m.m.

Med forsikring på bunaden din sikrer du den mot alle plutselige og uforutsette skader, og hvis den blir borte. Forsikringen gjelder i hele verden.

Young Living er en komplett forsikring for deg under 34 år. Her får du reiseforsikring, innboforsikring, ulykkesforsikring og rettshjelpsforsikring i ett!

En ordinær boligforsikring dekker oftest ikke skader forårsaket av leietaker. Derfor kan det være smart å kjøpe en forsikring spesielt for boligutleie. Utleieforsikringen er en valgfri tilleggsdekning til vår hus- og fritidsboligforsikring.

Liv og helse

Med vår barneforsikring kan du være sikker på at du gir barnet ditt en trygg start på livet.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

Vår omfattende og testvinnende behandlingsforsikring som hjelper deg med både hverdagsplager og mer alvorlige sykdommer.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

Vår enkle behandlingsforsikring som gir deg god hjelp når du trenger det. Den kjøpes raskt og rimelig, uten helseerklæring.

En kritisk sykdomsforsikring gir rett til engangsutbetaling ved endelig stilt diagnose av en kritisk sykdom.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

En helseforsikring skreddersydd for deg over 55 år. Med denne forsikringen er du garantert legehjelp via mobil 365 dager i året, konsultasjon hos legespesialist innen 10 virkedager og rask behandling når du trenger det.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

En ulykkesforsikring gir rett til erstatning ved skader som følge av en ulykke. Vår ulykkesforsikring dekker medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter og dødsfall.

Ulykkesforsikring Familie gir ekstra trygghet for både voksne og barn. Den dekker behandling og tapt livsutfoldelse som følge av ulykke, og gir i verste fall erstatning for etterlatte.

Som oftest går alt bra, men det koster lite å være forberedt. Med vår ulykkesforsikring får du blant annet økonomisk støtte om barnet ditt får en varig skade etter en ulykke.

Økonomisk trygghet for deg og familien ved dødsfall, alvorlig sykdom eller arbeidsuførhet. Vi tilbyr personforsikring gjennom Nordea Liv, og med livsforsikringskalkulatoren kan du beregne pris og se hvilke forsikringer som er anbefalt deg.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring, og kjøpes direkte på Nordea Liv sitt nettsted.

Reise og fritid

Vår beste reiseforsikring gir deg ekstra god dekning ved sykdom på reise, avbestilling og reisegods – enten du skal til Syden eller bare en liten tur på butikken. En helårs reiseforsikring som gjelder hver eneste dag i Norge og resten av verden.

Har du en sykkel eller el-sykkel du vil ta ekstra godt vare på? Vår sykkelforsikring gjelder i hele verden og dekker plutselige skader på din sykkel, som tyveri, hærverk, kollisjon eller utforkjøring.

I samarbeid med ANSA tilbyr vi studentforsikring som er tilpasset norske studenter i utlandet. For å kunne kjøpe forsikringen må du først melde deg inn som medlem i ANSA.

Dyr

Kåret til Norges beste hundeforsikring 2021! Med hunden forsikret hos oss, får du inkludert online veterinær fra FirstVet. Velger du Hund Ekstra, dekker vi også utgifter til rehabilitering og tann- og tannkjøttsykdommer.

Norges beste katteforsikring 2021! Med katten forsikret hos oss får du inkludert online veterinær fra FirstVet. Det betyr at du kan få rask veterinærhjelp – uansett hvor du befinner deg.

Hos oss får du FirstVet inkludert i hesteforsikringen. Det betyr at du kan få rask veterinærhjelp direkte i mobilen, når du er bekymret for om hesten din er syk eller skadet.

Båt

Vi forsikrer din motorbåt, vannscooter, seilbåt, robåt, kano og kajakk. Velg selv hvor godt båten skal være dekket. Vi tilbyr Ansvar, Brann/Tyveri, Kasko og Båt Ekstra.

Du kan forsikre din vannscooter gjennom vår båtforsikring. Vi dekker uhell, brann, tyveri og fører- og passasjerulykke.

Rettshjelp

Rettshjelp er en del av våre forsikringer for hus, hytte, innbo, reise, kjøretøy og båt. Rettshjelpsforsikringen dekker utgifter til advokat ved tvist/uenighet.