Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

BankID oppdaterer sine systemer 
BankID oppdaterer sine systemer i dag fra kl. 08-11. Du kan derfor oppleve problemer med å logge inn på Min side / Min bedrift, kjøpe forsikring og melde skade. Vi ber deg prøve igjen litt senere.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side ikke fungerer som de skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Nettsiden vår blir snart enda bedre 
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring og Min side ikke fungerer som de skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. 

Vår samarbeidspartner Trafikkforsikringsforeningen oppdaterer systemene sine. Derfor kan du oppleve problemer med å søke opp registreringsnummer på kjøretøy frem til kl. 14:00. 
Vi beklager ulempen – snart fungerer alt som det skal igjen.

Nedetid åpne sider

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Utdanningsforbundet og NITO oppdaterer systemene sine
Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som det skal for medlemmer av Utdanningsforbundet og NITO. Vi ber alle dette gjelder om å prøve igjen etter kl. 18:00 i dag.

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringer

Kjøretøy

Enten du har en ny eller brukt bil, får du her en av Norges aller beste bilforsikringer. Hos oss får du blant annet 60 % i startbonus, og rask og god hjelp når du trenger det.

Hos oss er du og sykkelen din trygt forsikret mot de fleste små og store hendelser som kan skje på landeveien.

Det er lovpålagt å forsikre alle små elektriske kjøretøy.

Med vår elsparkesykkelforsikring er du og din trofaste tohjuling dekket for det aller viktigste – og litt til.

Ditt andre hjem på hjul fortjener en god forsikring. Vår forsikring dekker det aller viktigste som kan skje på turen.

PS! Er du medlem av Norsk Bobilforening eller Norsk Bobil og Caravan Club? Da får du 10 % rabatt på forsikringen!

Du og mopeden din er trygt forsikret mot det meste som kan skje på veien – og litt til. 

Velg mellom fire forskjellige forsikringer som er tilpasset ulike behov.

Med vår campingvognforsikring er både vogn og utstyr dekket for de vanligste og viktigste skadene.

Forsikringen dekker blant annet skader som følge av fukt og avbrutt ferie, slik at du kan nyte turen uten bekymringer.

 

Har du en bil du kun bruker til gårdsdrift, kan en gårdsbilforsikring være et rimeligere alternativ til en vanlig bilforsikring. 

Sjekk hvilken dekning som passer best for deg.

Enten du er privatperson, gårdbruker eller representant for et idrettslag eller borettslag, kan du forsikre din traktor hos oss. 

Traktorforsikringen er fleksibel og kan tilpasses slik at den passer for deg.

Har du en bil, moped eller motorsykkel som er eldre enn 30 år? Med vår veteranbilforsikring er din trofaste doning trygt forsikret mot det meste som kan skje på veien.

Vår snøscooterforsikring dekker det aller viktigste som kan skje med deg og snøscooteren din.

Velger du kasko er du blant annet dekket om snøscooteren velter, kjører utfor eller blir utsatt for hærverk.

Vår beste tilhengerforsikring dekker tyveri og skader forårsaket av brann, sammenstøt, hærverk eller andre plutselige hendelser.

Du kan tilpasse forsikringen slik at den passer for dine behov.

Bolig og innbo

Velg mellom vår standard husforsikring eller Husforsikring Ekstra som gir deg best mulig dekning. Begge forsikringene kan utvides med råte- og skadedyrforsikring og utleieforsikring.

En innboforsikring forsikrer det du eier hjemme. Velg mellom vår standard innboforsikring eller Innboforsikring Ekstra som gir deg best mulig dekning.

Forsikring på hytten sikrer deg mot små og store skader. Velg mellom standard Hytteforsikring eller Hytteforsikring Ekstra, som gir deg best mulig dekning. Begge forsikringene kan utvides med innbo-, utleie-, råte- og skadedyrforsikring.

Risikoen for å bli rammet av hussopp, råte og skadedyr er stor, og utgiftene dekkes ikke av din vanlige husforsikring. Med vår råte- og skadedyrforsikring får du dekket skader forårsaket av sopp og skadedyr.

For spesielt verdifulle eiendeler kan det være lurt å ha en egen forsikring. Du kan tegne en verdigjenstandsforsikring for blant annet bunad, PC, kamera, klokke, sykkel, smykker og antikviteter.

Forsikringen omfatter lovpålagt ansvarsforsikring for privatpersoner som kun bruker droner hobby, sport eller rekreasjon. Den omfatter også plutselige skader ved brann, lynnedslag, vannskade, tyveri m.m.

Med forsikring på bunaden din sikrer du den mot alle plutselige og uforutsette skader, og hvis den blir borte. Forsikringen gjelder i hele verden.

Young Living er en komplett forsikring for deg under 34 år. Her får du reiseforsikring, innboforsikring, ulykkesforsikring og rettshjelpsforsikring i ett!

En ordinær boligforsikring dekker oftest ikke skader forårsaket av leietaker. Derfor kan det være smart å kjøpe en forsikring spesielt for boligutleie. Utleieforsikringen er en valgfri tilleggsdekning til vår hus- og fritidsboligforsikring.

Liv og helse

Med vår barneforsikring kan du være sikker på at du gir barnet ditt en trygg start på livet.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

Vår omfattende og testvinnende behandlingsforsikring som hjelper deg med både hverdagsplager og mer alvorlige sykdommer.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

Vår enkle behandlingsforsikring som gir deg god hjelp når du trenger det. Den kjøpes raskt og rimelig, uten helseerklæring.

En helseforsikring skreddersydd for deg over 55 år. Med denne forsikringen er du garantert legehjelp via mobil 365 dager i året, konsultasjon hos legespesialist innen 10 virkedager og rask behandling når du trenger det.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

Det går som oftest bra, men det koster så lite å være forberedt.

Med vår gravid- og spedbarnsforsikring har du og den lille i magen en ekstra trygghet fra uke 16 og til barnet er 6 måneder.

En kritisk sykdomsforsikring gir rett til engangsutbetaling ved endelig stilt diagnose av en kritisk sykdom.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring.

En ulykkesforsikring gir rett til erstatning ved skader som følge av en ulykke. Vår ulykkesforsikring dekker medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter og dødsfall.

Ulykkesforsikring Familie gir ekstra trygghet for både voksne og barn. Den dekker behandling og tapt livsutfoldelse som følge av ulykke, og gir i verste fall erstatning for etterlatte.

Som oftest går alt bra, men det koster lite å være forberedt. Med vår ulykkesforsikring får du blant annet økonomisk støtte om barnet ditt får en varig skade etter en ulykke.

Økonomisk trygghet for deg og familien ved dødsfall, alvorlig sykdom eller arbeidsuførhet. Vi tilbyr personforsikring gjennom Nordea Liv, og med livsforsikringskalkulatoren kan du beregne pris og se hvilke forsikringer som er anbefalt deg.

Merk at denne forsikringen krever helseerklæring, og kjøpes direkte på Nordea Liv sitt nettsted.

Reise og fritid

Vår beste reiseforsikring gir deg ekstra god dekning ved sykdom på reise, avbestilling og reisegods – enten du skal til Syden eller bare en liten tur på butikken. En helårs reiseforsikring som gjelder hver eneste dag i Norge og resten av verden.

Har du en sykkel eller el-sykkel du vil ta ekstra godt vare på? Vår sykkelforsikring gjelder i hele verden og dekker plutselige skader på din sykkel, som tyveri, hærverk, kollisjon eller utforkjøring.

Dyr

Kåret til Norges beste hundeforsikring 2021! Med hunden forsikret hos oss, får du inkludert online veterinær fra FirstVet. Velger du Hund Ekstra, dekker vi også utgifter til rehabilitering og tann- og tannkjøttsykdommer.

Norges beste katteforsikring 2021! Med katten forsikret hos oss får du inkludert online veterinær fra FirstVet. Det betyr at du kan få rask veterinærhjelp – uansett hvor du befinner deg.

Båt

Hos oss er du og båten din trygt forsikret for det meste som kan skje på sjøen.

Men vi har flere kvaliteter som vi vet kan være svært gode å ha. Som den at vi erstatter gammelt drev med nytt.  

Hos oss er seilbåten din trygt forsikret for de vanligste uhell på sjøen.

I tillegg har vår beste båtforsikring flere andre kvaliteter. Som den at vi dekker utgiftene til hjemreisen om du må avbryte seilferien. 

Hos oss er du og vannscooteren din trygt forsikret for det meste som kan skje på sjøen.

I tillegg har vår beste vannscooterforsikring flere andre fordeler. Som den at vi dekker skader på vannscooterplattformen.

Din robåt, kano eller kajakk er trygg med vår forsikring, som dekker det aller viktigste – og litt til.

Rettshjelp

Rettshjelp er en del av våre forsikringer for hus, hytte, innbo, reise, kjøretøy og båt. Rettshjelpsforsikringen dekker utgifter til advokat ved tvist/uenighet.