Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Sommerkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på utvalgte forsikringer.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Gutt og jente på fjell nyter utsikt

10 % NETTRABATT

Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god reiseforsikring. Med vår beste forsikring Reiseforsikring Ekstra, får du dekket egenandel ved skade på eller tyveri av leiebil i løpet av feriereiser i Norge og i utlandet.

Sjekk pris og kjøp

Hvilken reiseforsikring passer for deg?

Vår beste reiseforsikring, Reise Ekstra, gjelder på reiser, med og uten overnatting, og dekker reiser på inntil 70 dager.

 

Reise

En god helårs reiseforsikring som dekker det viktigste. Gjelder for fritidsreiser med overnatting som varer inntil 45 dager.

Oftest valgt

Reise Ekstra

Vår beste reiseforsikring! Gjelder på reiser, med og uten overnatting, og dekker reiser på inntil 70 dager. En helårsforsikring uten egenandel!

 Sjekk pris Sjekk pris
Dekker sykehusutgifter, behandling og hjemreise dersom du blir rammet av uventet akutt sykdom, uventet forverring av sykdom eller alvorlig ulykkesskade når du er på reise.
 
ja
Ubegrenset
ja
Ubegrenset
Gir erstatning for reisedager som ikke er benyttet grunnet ulykke, innleggelse på sykehus, eller fordi du må holde sengen hele dager etter ordre fra legen. Gjelder også ved evakuering, eller hvis eneste reiseledsager rammes av nevnte forhold.

Dekningene reiseavbrudd og erstatningsreise kan ikke kombineres.
ja
Inntil 1000 kr pr. døgn per person, maksimalt 20 000 kr pr. person
ja
Inntil 1500 kr pr. døgn per person, ingen total makssum
Dekkes når årsaken er at du selv, reiseledsager eller nærmeste familie rammes av sykdom, ulykkesskade eller dødsfall. Du kan også få erstatning dersom noe av det nevnte rammer din eneste reiseledsagers familie.

Dekker også avbestilling dersom skade på boligen din og lignende krever din tilstedeværelse.
ja
Inntil 20 000 kr pr. person
ja
Ubegrenset
Gjelder forsinket avgang og forsinket fremmøte (for eksempel ved mellomlanding).

Omfatter utgifter til innhenting av planlagt reiserute og overnatting på avreisestedet, når dette er nødvendig. Gjelder når forsinkelsen skyldes værforhold, teknisk feil eller terrorhandling/trussel.
ja
Begrenset dekning
ja
Utvidet dekning
Er bagasjen din forsinket eller forbyttet, dekker vi kjøp av klær, toalettsaker eller andre ting du trenger frem til bagasjen dukker opp.

Du er også dekket med inntil 500 kr hvis bagasjen ikke er tilgjengelig på grunn av flyforsinkelse som medfører overnatting.
ja
Inntil 2000 kr pr. person
ja
Inntil 5000 kr pr. person
Tryg Alarm hjelper deg hvis du blir syk, skadet eller har behov for annen øyeblikkelig hjelp når du er på reise.

Telefontjenesten er åpen 24 timer i døgnet, og er tilknyttet et stort internasjonalt nettverk av redningsselskaper, reisebyrå, ambulansefly, leger, klinikker, sykehus med mer.
ja
I hele verden 24 timer i døgnet
ja
I hele verden 24 timer i døgnet
Utgifter ved tvisteløsning og rettslig erstatningsansvar for skader på gjenstander og personer som har oppstått på reiser utenfor Norden.

Se vilkår med egne erstatningssummer for rettshjelp.
ja
Inntil 4 millioner kr
ja
Inntil 15 millioner kr
Bagasje og utstyr som blir utsatt for hærverk eller tyveri.
Gjelder personlige eiendeler som du har med deg til eget bruk under reisen og oppholdet, som for eksempel mobiltelefon og (eget) sportsutstyr.

Inntil 40 000 kr per gjenstand med Reise Ekstra og inntil 6000 kr per gjenstand med Reise Standard. Se forsikringsbeviset for egne erstatningssummer for klokker, smykker, nøkler, kontanter, billetter, pass og lignende.
 
Merk at forsikringen ikke dekker skade på og tap av reisegods som ikke skyldes tyveri eller hærverk. Forsikringen dekker ikke gjenstander som er mistet eller gjenglemt.
ja
Inntil 20 000 kr totalt
ja
Ubegrenset
Dekker ubenyttet hotellovernatting og forhåndsbetalt arrangement, dersom årsaken er forsinkelse i reiseruten på 5 timer eller mer.

Gjelder når forsinkelsen skyldes værforhold, teknisk feil eller terrorhandling/trussel.
nei
Dekkes ikke
ja
Inntil 5000 kr
Erstatter egenandel ved skade på eller tyveri av leiebil i løpet av feriereiser i Norge og i utlandet.
nei
Dekkes ikke
ja
Ubegrenset
Erstatter hele reisen, dersom mer enn 50 % av reisen ikke kan benyttes på grunn av sykehusinnleggelse, hjemtransport eller evakuering. Gjelder også hvis det er eneste reiseledsager rammes av nevnte tilfeller.

Dekningene erstatningsreise og reiseavbrudd kan ikke kombineres.
nei
Dekkes ikke
ja
Inntil 1500 kr pr. døgn pr. person
Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere på telefon når du er på reise. Ring Tryg Legehjelp på nummer 55 17 90 09. Les mer om Tryg Legehjelp. Trenger du å oppsøke lege eller øyeblikkelig hjelp på reisen må du ringe Tryg Alarm på telefon +47 55 17 10 01. Tryg Alarm er døgnåpen.
nei
Dekkes ikke
ja
Gjelder kun på reiser

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned fullstendige vilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

Har det skjedd noe?

Før du reiser

Ord og uttrykk – Reise

Jente smiler under paraply

Fordeler og samlerabatt hos Tryg

Samler du flere forsikringer hos oss, kan du få inntil 20 % rabatt og mange andre fordeler. Du får blant annet tilgang til:

  • Tryg Bolighjelp – bygningsrådgivning og tilgang til vårt håndverkernettverk
  • Tryg Omsorg – hjelp av profesjonell samtalepartner når livet er vanskelig
  • Tryg ID – hjelp hvis du opplever eller mistenker ID-tyveri
Les mer om fordelene
  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

Medlemsfordeler

Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.