Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Råte- og skadedyrforsikring

Råte- og skadedyrforsikring

Blir boligen din rammet av hussopp, råte eller skadedyr kan det få store økonomiske konsekvenser, og utgiftene dekkes ikke av din vanlige husforsikring.

Få et tilbud

Risikoen for å bli rammet av hussopp, råte og skadedyr er større enn risikoen for brann. Skadene er ofte svært dyre å utbedre. Forsikringen er relevant uavhengig av alderen på boligen, da råteskader kan skje i forbindelse med vannskader, også i helt nye boliger.

Forsikringen dekker skade på bygning som følge av:

  • Råtesopper
  • Skade som skyldes dyr

Dekker også bekjempelse av:

  • Mus og rotter
  • Skadeinsekter

Vi selger forsikringen på vegne av Norsk Hussopp Forsikring (NHF) som er spesialist på denne type skader. Egenandelen er 2000 kroner.

Få et tilbud – helt enkelt

 

Forenklet fremstilling

Dette er et utdrag av vilkårene. Se fullstendige vilkår her.

Har det skjedd noe?