Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Sommerkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på utvalgte forsikringer.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Baby og kattunge

10 % NETTRABATT

Katteforsikring

Er katten din forsikret hos oss, har du ubegrenset tilgang på online veterinærer fra FirstVet - helt uten ekstra kostnad. Vår katteforsikring er kåret til Norges beste i 2021.

Sjekk pris

Terningkast seks

Best i test 2021

Tryg har i år igjen klart å levere en meget dekkende forsikring. Veterinærforsikringen dekker alle viktige punkter, i tillegg til å gi god dekning på tannbehandling, tilleggsposter som rehabilitering og spesialfôr og sjampo er også inkludert i veterinærforsikringen.

Se hele testen her.

DyreID sin logo

Er katten din registrert hos DyreID?

Over 93 prosent av alle hunder og katter blir ID-merket og registrert hos DyreID. ID-merking sikrer identifisering og rask gjenforening hvis din firbeinte bestevenn kommer bort. Om du kjøper forsikring på katten din hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.

Sjekk pris

Les mer om DyreID

 

Hvor godt vil du forsikre katten din?

 

Katt Behandling

Gir erstatning hvis katten din blir syk eller skadet

 Sjekk pris
Snakk med erfarne, norske veterinærer via videosamtale – uansett hvor du befinner deg. Det koster deg ingenting ekstra og du kan bestille time hos FirstVet så ofte du har behov for det. Les mer om FirstVet.
ja
Dekker behandling hos veterinær hvis katten blir syk eller skadet i ulykke. Du kan velge beløp opp til 50 000 i behandlingsutgifter når du kjøper forsikringen.
ja
Dekker utgifter til trekking av tenner som har knekt eller blitt skadet.
ja
Dekker utgifter til avliving av katten etter behandling eller ulykkesskade dersom dette anbefales av veterinæren.
ja
Valgfri dekning.
Erstatning ved dødsfall som skyldes ulykke eller sykdom. Ved avlivning må dette være nødvendig av dyrevernmessige hensyn og bestemt av veterinær. Må velges som ekstradekning.
Erstatning dersom katten blir borte eller bortført. Katten må meldes savnet hos politiet og etterlyses med annonsering.
Valgfri dekning

Forenklet fremstilling

Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned fullstendige vilkår for katteforsikring eller åpne et produktsammendrag (IPID).

Fast egenandel på katteforsikring

Når du forsikrer katten din hos oss får du en fast egenandel på 2500 kr per skade.

Lurer du på pris på katteforsikring eller ønsker du å få tilsendt et tilbud? Beregn pris på katteforsikring her eller bestill et tilbud her.
 

Har det skjedd noe?

FirstVet

Få hjelp av en veterinær via videosamtale hvis katten din er syk. Tjenesten er inkludert når du har katteforsikring i Tryg. 

  • Slipp unødvendige veterinærbesøk
  • Gratis ved skade og sykdom
  • Åpent 9-24, hver dag
Les mer om FirstVet
Jente under rød paraply

Fordeler og samlerabatt hos Tryg

Samler du flere forsikringer hos oss, kan du få inntil 20 % rabatt og mange andre fordeler. Kjøper du katteforsikring, trenger du kun to andre forsikringer for å få ekstra kundefordeler. Minst én av forsikringene må være hus, innbo eller bil.

Fordeler du kan få er blant annet: 

  • Tryg Bolighjelp – bygningsrådgivning og tilgang til vårt håndverkernettverk
  • Tryg Omsorg – hjelp av profesjonell samtalepartner når livet er vanskelig
  • Tryg ID – hjelp hvis du opplever eller mistenker ID-tyveri
Les mer om fordelene her
  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

Medlemsfordeler

Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.