Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Utleieforsikring

Utleieforsikring

En ordinær boligforsikring dekker i utgangspunktet ikke skader forårsaket av leietaker. Derfor kan det være smart å kjøpe en forsikring spesielt for boligutleie. Utleieforsikringen er en valgfri tilleggsdekning til vår hus- og fritidsboligforsikring.

Få tilbud

Boligmentoren logo

Anbefalt av BoligMentoren

BoligMentoren ble etablert allerede i 1912 og er en landsdekkende interesseorganisasjon for boligeiere. De garanterer rådgivning og juridisk veiledning i alle saker som angår bolig og eiendom. Som medlem kan du få inntil 25 % på forsikring og en rekke andre fordeler hos Tryg.

Utleieforsikringen dekker:

Skadeverk

Skadeverk på bygninger og hageanlegg samt innbo og løsøre på forsikringsstedet, utført av leietaker eller leietakers gjester. Skader som skyldes slitasje under bruk er ikke omfattet.

Tyveri og underslag

Tyveri og underslag av innbo og løsøre på forsikringsstedet, utført av leietaker eller leietakers gjester. Erstatningen er begrenset til 500.000 kroner per skadetilfelle.

Erstatning ved tapt husleie

Dekker tapt husleieinntekt, hvis leietaker ikke betaler i henhold til avtalen. Erstatningen er begrenset til et beløp tilsvarende 6 måneders husleie.

Utgifter i forbindelse med utkastelse

Dekker utgifter i forbindelse med utkastelse, hvis leieboeren ikke flytter ut av boligen når leieforholdet er avsluttet.​​ Erstatningen er begrenset til 20.000 kroner per skadetilfelle.

  Utleieforsikringen kan kjøpes som en tilleggsdekning til vår hus- eller fritidshusforsikring. Den passer for deg som leier ut hele eller deler av boligen. Det er ikke et krav om at du bor i boligen selv. Egenandelen er 6.000 kroner per skadetilfelle. Ved erstatning for tapt husleieinntekt er egenandel 3 måneders husleie, eller minimum 10.000 kroner.

  Få et tilbud – helt enkelt

  Dette er et utdrag av vilkårene. Se fullstendige vilkår her.

   

  Har det skjedd noe?

  Jente under rød paraply

  Fordeler og samlerabatt

  Samler du flere forsikringer hos oss, kan du få inntil 20 % rabatt og mange andre fordeler. Du får blant annet:

  • Tryg Bolighjelp – bygningsrådgivning og tilgang til vårt håndverkernettverk
  • Tryg Omsorg – hjelp av profesjonell samtalepartner når livet er vanskelig
  • Tryg ID – hjelp hvis du opplever eller mistenker ID-tyveri
  Les mer om fordelene her
  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

  Medlemsfordeler

  Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.