Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Slik forebygger du skader på jobb

Forebygging av skader er både bærekraftig og lønnsomt – og noen ganger en forutsetning for å få forsikring. Ofte er det lite som skal til for å unngå skader og uhell både på jobb, trafikken og på fritiden. Her har vi samlet noen gode tips til hvordan du kan forebygge de vanligste skadene som skjer i jobbsammenheng.  

 

Bil

De vanligste skadene i jobbsammenheng er knyttet til firmabil. Mange er avhengige av bilen, og derfor kan en skade som fører til at bilen må på verksted gå ut over driften. Har du vår beste firmabilforsikring, Bil Ekstra, får du ubegrenset leiebil hvis det skjer en skade på bilen. Da dekker vi leiebil så lenge bilen er på verksted. 

Bygg og eiendom

Det er mye du kan gjøre for å hindre kostbare skader på bygningen dere holder til i. Leier bedriften din lokaler, er det viktig å ha en god dialog med huseier om skadeforebyggende tiltak. En skade et annet sted i bygningen kan fort gå ut over driften din. Det er uansett enklere og rimeligere å ta praten om skadeforebyggende tiltak før skaden skjer. 

Brann

Det er både enklere og billigere å forebygge brann enn mange skulle tro. 

Helse

Helseforsikringene er de mest brukte forsikringene. For de ansatte handler det om å få behandling fort, og å komme raskt tilbake til jobb. For bedriften handler det om å få ned sykefraværet. Det skal ikke mye til for å forebygge en rekke vanlige plager, og Tryg oppfordrer til å ta en "kontorstrekk" allerede nå.