Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Istapper fra et hustak

Vannskade

Vi har alle et ansvar for å ta vare på hjemmene våre.

  Stadig flere får vannskader, men det er mange enkle tiltak du kan gjøre selv for å forebygge og sikre boligen. Vanlige årsaker til vannskader er sterk nedbør, rørbrudd, tilbakeslag og skader og drypp under kjøkkendisken. Fukt kan lede til andre problemer som korrosjon, råte, frostspreng, lukt og muggvekst.

  Hovedstoppekran

  Lokaliser hovedstoppekranen

  Det er lurt å vite hvor hovedstoppekranen er dersom du får en vannskade (NB! noen har flere). Lokaliser den og test hvordan det er å stenge den. Hovedstoppekranen bør oljes og testes med jevne mellomrom for å unngå rust.

  En skade kan utvikle seg betraktelig hvis man ikke har en fungerende hovedstoppekran. Installasjon av Waterguard/vannstopper kan spare deg for mye plynder og heft med vannskader. Generelt sett bør du jevnlig rense sluk og avløpsrør i huset.

  Rødt hus dekket av snø

  Sesongens forebyggende råd

  Skadebegrensning

  Det er mye du selv kan gjøre for å begrense omfanget når du får en vannskade.

  Slik behandler vi din sak

  Når skaden først er ute, kan du være trygg på at du er i gode hender hos oss.

  Slik gjør vi forsikring bærekraftig

  I en verden som forandrer seg gjør vi det enklere å være trygg. Derfor er det helt naturlig for Tryg å ta en aktiv rolle for å bidra til bærekraftig utvikling i samfunnet. ​

  • Vi tenker sirkulært. Dette innebærer å være ressurseffektive der det er mulig. Vi skal slanke, bremse, lukke, bruke mindre, forlenge levetid, reparere mer, gjenvinne og skape value from waste. 
  • Vi vil at våre kunder skal komme raskt tilbake til sitt liv og sin virksomhet​.
  • Våre skadeoppgjør skal initiere ansvarlig forbruk og produksjon.​ Vi skal ha vilkår og produkter som understøtter dette. Vi skal minimere ressursinnsats og avfall, utslipp og energilekkasje.