Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Kom i gang med HMS

Gratis undervisningsopplegg om HMS-arbeid for styremedlemmer i borettslag, sameier og andre boligselskaper.

Tryg Forsikring og Norsk brannvernforening har utarbeidet et undervisningsopplegg som består av:

Her får du som styremedlem i et boligselskap en grunnleggende innføring i systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid, og noen enkle verktøy/metoder for å komme i gang med HMS-arbeidet.

Vi ønsker at dette skal bidra til bedre kunnskap om og økt fokus på et viktig ansvarsområde for styremedlemmer i boligselskaper. Vi håper opplegget inspirerer og utfordrer styrene til å jobbe aktivt med forebygging av brann, vannskader, personulykker og andre uønskede hendelser.

Godt HMS-arbeid reddet Fjellveien borettslag

I ettermiddag oppstod det en brann i Fjellveien borettslag. Brannvesenet kom fort til stedet og fikk slukket brannen raskt. Alle beboerne var evakuert. Borettslaget har det siste året jobbet med HMS. De har avdekket og utbedret flere risikoområder, samt laget en evakueringsplan og hatt brannøvelse. Takket være det gode HMS-arbeidet kom ingen til skade i brannen og brannen ble slukket før den fikk spredt seg.

Brannvesenet oppfordrer folk til å kontinuerlig jobbe med brannforebygging. Godt HMS-arbeid fremmer både sikkerhet og trivsel.