Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kom i gang med HMS

Gratis undervisningsopplegg om HMS-arbeid for styremedlemmer i borettslag, sameier og andre boligselskaper.

Tryg Forsikring og Norsk brannvernforening har utarbeidet et undervisningsopplegg som hjelper sameier og borettslag med HMS. Her får du som styremedlem i et boligselskap en grunnleggende innføring i systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid, og noen enkle verktøy/metoder for å komme i gang med HMS-arbeidet:

 

Vi ønsker at dette skal bidra til bedre kunnskap om og økt fokus på et viktig ansvarsområde for styremedlemmer i boligselskaper. Vi håper opplegget inspirerer og utfordrer styrene til å jobbe aktivt med forebygging av brann, vannskader, personulykker og andre uønskede hendelser.

 

Brannvesenet oppfordrer folk til å kontinuerlig jobbe med brannforebygging. Godt HMS-arbeid fremmer både sikkerhet og trivsel.