Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Skadebegrensning på 1 - 2 - 3

1.

Steng hovedstoppekran

Denne finner du som regel hvor vannledningen kommer inn i bygningen. Ofte er dette i vaskerom eller tekniske rom.

2.

Ring rørlegger

Hvis skaden er dekket tar vi regningen, minus avtalt egenandel.

3.

Start umiddelbart med skadebegrensende tiltak​

Vi har samlet det vi anbefaler deg å gjøre med en gang på denne siden.

Meld skaden så fort som mulig til oss

Skaden melder du enkelt inn på nett. Når skaden er meldt, kan vi ta stilling til dekning, og sørge for at du får riktig hjelp til din hendelse.

Meld skade

Står du i en akutt situasjon og trenger umiddelbar førstehjelp, kan du ringe Tryg sitt telefonnummer 91504040.

Mann skrur på rørene under vasken

Akutte tiltak

Det er mye du selv kan gjøre så fort en vannskade oppstår for å begrense skadeomfanget. En mindre omfattende skade vil også være raskere å reparere. Mye utstyr og eiendeler kan reddes hvis en teknisk tørkeprosess starter innen 1-2 døgn.​

Vaskepersonell tørker gulv i bygning

Oppfølgingstiltak

Våre dyktige partnere som kommer tidlig til skadestedet har kompetansen som trengs for å sikre et godt resultat i det påfølgende arbeidet (ved tørking, avfukting, desinfisering og etterfølgende utbedring).​

Hjelpen er på vei

Når skaden først er ute, kan du være trygg på at du er i gode hender.

Vi engasjerer våre dyktige partnere som raskt kommer til skadestedet. De har kompetansen som trengs for å sikre et godt resultat i det påfølgende arbeidet. Det er også mye du kan gjøre selv.