Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringer

Ved å forsikre deg og dine eiendeler i Tryg betyr at du skaper et sikkerhetsnett rundt deg!

Grunntanken i forsikringer er at en gruppe mennesker går sammen i et fellesskap. De som blir utsatt for en plutselig og uforutsett hendelse får dekket sine økonomiske tap i samsvar med forsikringsavtalen.

Dette gir den enkelte et sikkerhetsnett som beskytter mot personlig økonomisk ruin dersom ulykken rammer. De fleste av oss forsikrer boligbilbåt og dyre eiendeler, vi forsikrer også vår alderdom, helse og vårt liv. Forsikringer utformes slik at den skal dekke kundens behov samtidig som den kan tilbys til en fornuftig pris. 

Hva kunden betaler bestemmes både av sannsynligheten for at en skade inntreffer, og av erstatningsbeløpet som angis i avtalen. I motsetning til offentlige trygder, er de fleste private forsikringsavtaler frivillige. Du kan selv bestemme hva du vil forsikre og hva slags forsikringsavtale du vil ha. Noen risikoer har myndighetene bestemt at vi må forsikre. Dette gjelder motorkjøretøyer. Yrkesskadeforsikring av arbeidstakere er også bestemt ved lov. Har du lån på huset ditt, vil långiver kreve at det er forsikret. 

Liv og arbeidsevne er den aller største verdien vi har. Folketrygden sørger for grunntrygghet ved sykdom, alderdom og død. Men for mange vil ytelsene bli for små i forhold til tidligere inntekt. Derfor bør vi supplere ytelsene med private forsikringer.

Få et uforpliktende tilbud