Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Kasko eller delkasko?

Det er først og fremt verdien på bilen og din personlige økonomi, som avgjør om du bør kjøpe kasko eller delkasko. Les mer om hvordan du velger riktig bilforsikring.

Kasko eller delkasko? Bil som kjører på vei over fjellet

Delkasko – en rimelig og god bilforsikring

Dersom du har en eldre bil med lav markedsverdi, er delkasko vanligvis et godt valg. Delkasko er en rimelig bilforsikring som dekker det mest nødvendige, slik som brann, tyveri, glasskader og veihjelp, i tillegg til lovpålagt ansvarsforsikring.

Les mer om delkasko
 

Full kasko – for biler med høy verdi

Har du en nyere bil med høy markedsverdi, er kasko (også kalt "full kasko") mest sannsynlig en bedre forsikring for deg. Kasko dekker skader som oppstår på ditt eget kjøretøy, for eksempel ved kollisjon, hærverk eller utforkjøring. Kasko inkluderer selvfølgelig også de samme dekningene du får gjennom delkasko, samt den lovpålagte ansvarsforsikringen.

Les mer om kasko
 

Husk at erstatningen du får utbetalt ved skade eller tap beregnes ut fra hva det koster å kjøpe et kjøretøy i samme stand og av tilsvarende merke, type og årgang. Du vil altså aldri kunne få utbetalt mer enn det bilen din er verdt i markedet.

Før du bestemmer deg for kasko eller delkasko, kan det også være lurt å tenke litt på egen økonomi, og i hvilken grad du er avhengig av bilen i hverdagen. Prøv gjerne å se for deg en situasjon der bilen din blir totalskadet.

Har du råd til å kjøpe deg en ny bil, eller kan du klare deg uten? Dersom svaret er nei, bør du kanskje velge kasko, selv om bilen har lavere verdi.

Beregn pris på bilforsikring

Sammenlign ansvar, delkasko, kasko og Bil Ekstra
 

Få hjelp til å velge bilforsikring 

La en av våre hyggelige rådgivere ringe og hjelpe deg med forsikringene dine.

Kontakt oss.