Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Håndverker som bruker Abax i formabilen sin ringer Tryg for et godt tiolbud på bedriftsforsikringer

 

Logo Mestergruppen

En helt ny type bilforsikring

Nå skreddersyr vi forsikringen av firmabilene dine – basert på adferden til sjåførene. Fordi gode handlinger lønner seg.

Få et godt tilbud


  • På tide å endre på spillereglene


   I samarbeid med ABAX presenterer vi en ny og smartere måte å forsikre firmabilene på.

   Glem årlig kjørelengde. Glem alderen på sjåføren. Det som betyr noe er om bedriften din har et kjøremønster som er ryddig, miljøvennlig og trafikksikkert.

   Med data fra firmabilene dine kan du få en spesialtilpasset forsikring, basert på sjåførenes adferd. Dette hjelper bedriften din å få en enklere og tryggere hverdag, spare penger og ta bedre vare på miljøet.

    

    

    

  • Abax app på mobil
  • Tallene og oversikten får du av ABAX

   ABAX er et av de ledende selskapene i Europa innen sitt felt, de er rett og slett mestere i å koble sammen eiendeler. Ved hjelp av et enkelt og automatisk system fikser de logging til kjøreboken din.

   Så snart du kobler deg til ABAX, åpner det seg nye muligheter. Her blir du kjent med kjøremønsteret til firmabilene dine. Du får vite hvordan de kjører, hvor lenge, hvor fort, energiforbruk og skader. Og du får se hva som er bra og hva som kan bli bedre.

   Dette foregår selvsagt anonymt. Poenget er å lære hvordan bedriften som helhet kjører, ikke hver enkelt ansatt. Så snart du og kollegaene dine oppnår gode resultater, får bedriften din tilgang til en ny og bedre bilforsikring.

    

    

    

    


  • Den gode forsikringen får du av Tryg

   Fordi du allerede har tallene som trengs hos ABAX, blir det enkelt å få en forsikring som er tilpasset bedriften, med et tastetrykk.

   En bilforsikring som er basert på data gjør hverdagen litt enklere. Fordi gode handlinger lønner seg, får du:

   • Ingen restriksjoner på alderen til sjåførene
   • Ingen kjørelengde å forholde deg til
   • Ingen bonustap hvis det skjer en skade
   • Ubegrenset antall dager med leiebil mens bilen repareres
  • Mannlig håndverker foran firmabil snakker i telefonen
  Ikon NITO telefon

  Spørsmål om Tryg Adferdsforsikring?

  Ring til oss på +(47) 957 98 691

   

   

  Gode grunner til å velge Tryg

  • Unik forsikringsavtale
   ABAX og Tryg har sammen utviklet en unik forsikringsavtale for deg som er kunde hos ABAX. Du får blant annet fri kjørelengde på bilforsikringen, og prisen baseres på ditt faktiske kjøremønster – hvordan du kjører. Slik kan du spare både miljø og kostnader.

    
  • Riktig forsikret
   Hos oss får du en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bilene og verktøyet ditt. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om dekningsgaranti

    
  • Rask og god hjelp
   Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Blir firmabilen skadet, får du umiddelbart hjelp. Og som ABAX-kunde mister du ikke bonus ved skade på firmabilen.
  Person i bil jobber på et nettbrett

  Skreddersydd bilforsikring

  – Vi er veldig glade for at Tryg og ABAX har kommet med denne løsningen til oss. Den gjør at vi kan bruke mer tid på den jobben vi faktisk skal gjøre, sier Arturas fra AD Proskjekt.

  Person foran firmabilen sin fra Mandal Bygg

  Enklere og mer økonomisk

  – Kjøringen er blitt til en intern konkurranse, men det handler ikke om komme først frem, det handler om å være den beste sjåføren, sier Kristoffer fra Mandal Bygg.

  Fire ansatte foran firmabilene fra Coretto

  En enkel vei til smartere forsikring

  – Prosessen gikk veldig smertefritt. Jeg hadde en samtale med rådgiveren, og fikk ytret mine ønsker og fortalt hva vi skulle forsikre. Deretter ordnet hun alt, sier Thomas fra Coretto.

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg med et godt medlemstilbud på bedriftsforsikringer tilpasset din bransje.

  Felter merket med * må besvares