Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

En enkel vei til smartere forsikring

Fire ansatte står foran firmabilene til Coretto

Etter å ha brukt elektronisk kjørebok i flere år, fikk Thomas Lilleland et tips om å ta smart oppfølging av firmabilene enda et steg lenger.
 

Thomas er gründer av Coretto AS – en bedrift som driver elektrikertjenester, rørleggertjenester, byggdrift og eiendomsforvaltning i Rogaland. Helt siden starten i 2018 har det vært viktig for ham at selskapet drives på en ryddig måte. 

– Det er faktisk det navnet Coretto betyr. Det kommer fra italiensk og betyr korrekt. For oss er det viktig at vi følger myndighetskrav og er ryddige i jobben vår. Derfor har vi brukt elektronisk kjørebok fra ABAX helt fra oppstarten.
 

Holder styr på firmabilene

ABAX gir oversikt og logging av hvordan firmabilene blir brukt. I denne digitale løsningen får Coretto innsikt i kjøremønsteret, nyttig statistikk og forslag til forbedringer. 

Systemet hjelper også Thomas og kollegaene å skille mellom kjøring på jobb og på fritiden. 

– Firmabilene har verdi på flere nivå for oss. Vi driver jo mye servicearbeid, så gjennom arbeidsdagen er vi avhengig av å få med oss verktøy og reservedeler ut på jobb. Men bilene er jo også et ansattgode. Når vi har en ryddig logging, har ansatte mulighet til å ta firmabilen med seg hjem og bruke den privat, og skatte for bruken på riktig måte, forteller Thomas.
 

En ny fordel

I en samtale Thomas hadde med ABAX, fikk han vite at det var flere fordeler å hente. Fordi Thomas og kollegaene hadde bevist at de har et godt kjøremønster – kunne Coretto få tilbud om en helt ny type bilforsikring. 

– Det var kundekontakten vår som fortalte om samarbeidet med Tryg. Han spurte om dette kunne være interessant for oss. Jeg takket ja, og ble satt i kontakt med en hyggelig konsulent. 

Den nye forsikringen Coretto fikk tilgang til, er kun tilgjengelig for bedrifter som har et ryddig, miljøvennlig og trafikksikkert kjøremønster. Basert på statistikk fra ABAX får bedriften en skreddersydd firmabilforsikring – som belønner god kjøring.
 

Slik fungerer bilforsikringen

Smidigere forsikring med data fra bilene

Fordi firmabilforsikringen er basert på data, trengs det ikke like mange opplysninger. Det er for eksempel ikke nødvendig å registrere noen kjørelengde – fordi systemet allerede kjenner dataene. For Thomas gjorde dette at overgangen til Tryg ble en positiv opplevelse. 

– Prosessen gikk veldig smertefritt. Jeg hadde en samtale med rådgiveren, og fikk ytret mine ønsker og fortalt hva vi skulle forsikre. Deretter ordnet hun alt, så det var veldig liten innsats fra min side. Det satte jeg stor pris på.
 

Holder oversikten digitalt

Fordi Coretto AS består av tre ulike selskap, var det viktig for Thomas å ivareta behovene og skille mellom de ulike selskapene. 

– Det er bra at vi har fått en egen portal for hvert enkelt selskap som holder dette ryddig. Det fungerte veldig bra å sette opp det vi trengte, og vi kunne lett holde oversikten adskilt for de ulike selskapene.  

Den digitale løsningen var noe av det første han la merke til da Coretto fikk nye bilforsikringer. 

– Denne portalen er ryddigere enn det vi hadde før. Det er lettere å manøvrere, og langt mer brukervennlig, forteller Thomas.

 

Les mer: Flere fordeler med en skreddersydd firmabilforsikring.