Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Ny bilforsikring gjør det enklere og mer økonomisk å kjøre firmabil

Kristoffer foran firmabilen

Kan en bilforsikring være med på å gjøre bilkjøringen tryggere og mer økonomisk? Ja, ifølge byggmester Akersmyr.


- Det er litt morsomt. Kjøringen er blitt til en intern konkurranse, men det handler ikke om komme først frem, det handler om å være den beste sjåføren. Det sier Kristoffer Akersmyr, medeier og styreleder i Mandal bygg AS.

Han er en av stadig flere som er gått over til bilforsikring fra Tryg med digital kjørebok fra ABAX. Samarbeidet mellom Tryg og ABAX betyr vinn-vinn for kundene. ABAX står for teknologien og Tryg for forsikringen. Resultatet blir at fornuftig kjøring belønnes med bedre og rimeligere forsikring.

 

Bedre forsikring

I hver bil ligger det en sensor som logger kjøringen og føreradferden i trafikken. Resultatet er at ingen bruker tid på å logge kjøringen manuelt, bilholdet blir rimeligere og mer økonomisk, og ikke minst mye tryggere for seg selv og medtrafikantene.

– I appen ser man sin egen score i forhold til kolleger. Man blir målt på akselerasjon, bremsing, venstre- og høyre sving, samt tomgangskjøring. Pen kjøring gir høy score. Dette bidrar selvsagt til lavere driftskostnader og redusert risiko for ulykker, slå Akersmyr fast.

I tillegg til lavere driftskostnader og tryggere kjøring, har de fått tilgang til en unik bilforsikring gjennom Tryg fordi de kan vise at de kjører pent i trafikken. 

 

Fakta: Dette er adferdsforsikring fra Tryg i samarbeid med ABAX

  • Ingen restriksjoner på alderen til sjåførene

  • Ingen kjørelengde å forholde deg til

  • Ingen bonustap hvis det skjer en skade

  • Ubegrenset antall dager med leiebil mens bilen repareres

     

Les mer om forsikringen

 

Helt avhengig av bilene

Som så mange andre håndverkere er Mandal Bygg helt avhengig av bilene. Da er det en trygghet å vite at med forsikringen til Tryg er bedriften sikret tilgang på bil uansett hvor lenge en av deres biler må stå på verksted ­– med Tryg har bedrifter ubegrenset leiebil.

Med en miks av private biler og firmabiler ville mange timer ha gått med på å loggføre kjøringen for å skille mellom jobb- og privatkjøring. Men det slipper de ansatte å tenke på.

– Vi har totalt fem biler hvorav tre er firmabiler og to er privatbiler med kjøregodtgjørelse. Vi har installert ABAX i alle bilene, og dermed det er enkelt for ansatte å registrere og rapportere turer, sier Akersmyr og legger til:

– Digital kjørebok fra ABAX fungerer alltid. Vi som administrerer dette opplever at det er enkelt og oversiktlig å hente ut rapporter, både for kjøregodtgjørelse ved privatbil og for skatt av private turer med firmabil.

Og nettopp skillet mellom bruk av firmabil privat, og privatbil i jobb er viktig å ha på plass. Det er mye å sette seg inn i for å følge reglene fra skatteetaten, og gjøres det ikke riktig kan både bedriften og den ansatte motta store skattekrav.

 

Bedre for miljøet og god reklame for bedriften

Firmabiler er mer enn et fremkomstmiddel, de fungerer også som reklame.

– Det er viktig at bilene våre er rene og pene, har synlig logo, og ikke minst at de blir kjørt pent i trafikken. Våre ansatte har et stort ansvar for å representere bedriften på en positiv måte. Det vet vi de gjør nå som vi har ABAX installert. Pen kjøring uten hard akselerasjon senker drivstofforbruket og behovet for vedlikehold av bilene, samt at det gjør oss tryggere i trafikken. Det er vinn-vinn for alle, forklarer Akersmyr.

 

Et trygt og naturlig samarbeid

Tryg er et forsikringsselskap som gjennom alle år har jobbet for å passe på sine kunder. Samarbeidet med ABAX kunne ikke ha passet bedre, mener Bent Arne Nygård, leder for partnersamarbeid i Tryg:

Bent foran Tryg sitt hovedkontor i Fyllingsdalen

– Vi ønsker å premiere de som kjører fint i trafikken. Det er i alles interesse at bilister kjører trygt og økonomisk, og sammen med ABAX mener vi å ha laget det beste produktet for bedrifter som ønsker å ta et samfunnsansvar, forenkle arbeidsdagen og samtidig få vår desidert beste bilforsikring. For det handler om mer enn å kjøre pent, det handler om trygghet og miljøet, slår Nygård fast.

ABAX er et internasjonalt selskap som bruker teknologi til å forenkle og forbedre.

– Våre løsninger hjelper kunder med å drive bedriftene sine smartere og mer miljøvennlig. Vi ønsker å gjøre det enklere for bedrifter å bli mer effektive, følge lover og regler og øke lønnsomheten, sier Jørgen i ABAX.


Les mer og bestill bilforsikring og digital kjørebok her