Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Skreddersydd bilforsikring

Håndverker sitter i firmabil og ser på digital kjørebok

Som produsent og montør av spesialtilpassede møbler og kjøkken, vet håndverkeren Arturas alt om hvor viktig det er at kundene får den løsningen som passer dem best. Så hvorfor skulle ikke også han få tilpassede løsninger?


– Vi er veldig glade for at Tryg og ABAX har kommet med denne løsningen til oss. Den gjør at vi kan bruke mer tid på den jobben vi faktisk skal gjøre.

Løsningen Arturas Vaitkevicius snakker om er en kombinasjon av bilforsikring og digital kjørebok som tilpasser seg bedriften og de ansatte til Arturas. Kort fortalt gir det bedriften enklere bilhold og bedre firmabilforsikring.

 

Enklere bilhold og bedre forsikring

Samarbeidet mellom teknologiselskapet ABAX og Tryg Forsikring gjør at det for første gang er mulig å skreddersy bilforsikring basert på kjøreadferden. I hver bil ligger det en sensor som logger kjøringen og føreradferden i trafikken. Det bidrar til tryggere kjøring og mindre slitasje på bilparken som igjen betyr rimeligere og mer bærekraftig bilhold. Når bedriften har vist at de kjører pent, får de tilgang til den unike bilforsikringen i Tryg.

 

Fakta: Dette er adferdsforsikring fra Tryg i samarbeid med ABAX

  • Ingen restriksjoner på alderen til sjåførene

  • Ingen kjørelengde å forholde deg til

  • Ingen bonustap hvis det skjer en skade

  • Ubegrenset antall dager med leiebil mens bilen repareres

     

Les mer om forsikringen

 

Bedre kontroll på firmabilene

Sammenblanding av privat- og jobbruk av firmabil er en velkjent kilde til rot hos mange bedrifter. Med ABAX er utfylling av kjørebok en saga blott for AD Prosjekt AS.

– Nå trykker vi kun på en knapp på telefonen. Da går bilen fra å registrere jobbkjøring til privatbruk. Enkelt for oss, og ikke minst for revisoren, sier Arturas og smiler.

I tillegg til enklere kjørebok, setter Arturas pris på dataen de får tilgang til fra sensorene i bilene. I appen ser man sin egen score i forhold til kolleger. Man blir målt på akselerasjon, bremsing, venstre- og høyre sving, samt tomgangskjøring. Pen kjøring gir høy score. Dette bidrar selvsagt til lavere driftskostnader og redusert risiko for ulykker.

– Jeg viste mine ansatte hvordan de kjørte – og de kjører pent! Det er fantastisk informasjon å få. Bilen representerer firmaet på veiene, og derfor er det viktig at vi også her viser verdiene selskapet vårt står for. Den gode kjøringen til bedriften lønner seg.

Nå har de fått tilgang på den unike firmabilforsikringen til Tryg:

– Det er fantastisk! Vi har fått en riktig avtale med Tryg. Vi slipper å tenke på kjørelengde og vi trenger ikke bekymre oss hvis en bil må på verksted fordi vi har ubegrenset leiebil.

– Med denne forsikringen sparer vi 50 000 kroner i året sammenlignet med vår forrige forsikring. Det er et godt samarbeid og jeg anbefaler løsningen til alle små- og mellomstore bedrifter.

 

Velfungerende løsninger viktig for vekst

Arturas og kompanjongen Darius startet selskapet sammen for bare noen år siden. Arturas Vaitkevicius snakker lidenskapelig om prosjektene de har på gang, og om veksten selskapet har hatt.

– Vi begynte på null, jeg og min kompanjong Darius. På få år er vi gått fra å være to til 14 ansatte, og bikker straks 18 millioner i omsetning. Vi satser på stabil vekst hvert år. For å få enda større kontrakter ønsker vi å sertifisere oss i ISO 9004. Da kan ikke noe overlates til tilfeldighetene, og en viktig brikke er å få orden på firmabilene. Adferdsforsikring og kjørebok fra ABAX gjør både hverdagen og satsingen mye enklere.

Moderne kjøkken i et kontorbygg

AD Prosjekt monterer flere tusen kjøkken hvert år – alle helt etter mål til kundens ønske.

 

Les mer om Tryg Adferdsforsikring