Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

bilde av vinkelsliper med gnister.

Dekningsgaranti

Når bedriften din er forsikret hos Tryg, har du mulighet til å gå gjennom forsikringene hvert år. Når vi får opplysninger om deg og bedriften din, kan vi hjelpe deg med å forsikre bedriften din riktig slik at du og dine ansatte kan være trygge. Dekningsgarantien hos oss gir i tillegg en ekstra trygghet. Hvis du skulle glemme å melde inn nyansatte, vil disse personene likevel vil være dekket av dekningsgarantien ut forsikringsåret – til tross for forglemmelsen; 

Vi dekker nye personer eller objekter som du har glemt å melde inn på eksisterende produkter i forsikringsavtalen siden siste hovedforfall.

Uteglemte personer eller objekter omfattes frem til første hovedforfall, og premie etterberegnes for perioden fra tidspunktet disse skulle vært tilført forsikringsavtalen. Maksimal erstatning er 5 millioner kroner per skadetilfelle ved skader på personer eller objekter som omfattes av denne dekningsgarantien.

Kontakt oss

Les også om Sikker bedrift som ivaretar din bedrifts behov for sikkerhet og forsikring. 

 

Les også om vår oppgjørsgaranti

Vi garanterer skadeoppgjør innen 10 virkedager. Bryter vi løftet, dekker vi egenandelen din.