Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

bilde av vinkelsliper med gnister.

Dekningsgaranti

Når bedriften din er forsikret hos Tryg, får du en gjennomgang av forsikringene hvert år. Da kan du være trygg på at bedriften din er riktig forsikret. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte som kommer til i løpet av året, sørger vi for at du er dekket likevel.​

Vi dekker nye personer eller objekter som du har glemt å melde inn på eksisterende produkter i forsikringsavtalen siden siste hovedforfall.

Uteglemte personer eller objekter omfattes frem til første hovedforfall, og premie etterberegnes for perioden fra tidspunktet disse skulle vært tilført forsikringsavtalen. Maksimal erstatning er 5 millioner kroner per skadetilfelle ved skader på personer eller objekter som omfattes av denne dekningsgarantien.

Kontakt oss

Les også om Sikker bedrift som ivaretar din bedrifts behov for sikkerhet og forsikring. 

 

Les også om vår oppgjørsgaranti

Vi garanterer skadeoppgjør innen 10 virkedager. Bryter vi løftet, dekker vi egenandelen din.