Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Personforsikring for bedrifter

Personforsikring

Personforsikringer for bedrift hindrer økonomisk tap når du eller andre nøkkelmedarbeidere blir syke.

Unngå økonomisk tap ved sykefravær

Sykefravær kan medføre store økonomiske konsekvenser for bedriften din. I følge Sintef og NHO taper en bedrift i gjennomsnitt 13.000 kroner i uken per sykemeldt person. Her er tre gode grunner til å kjøpe Tryg personforsikringer for bedrift.

 

Be om tilbud Ring meg opp Chat med oss
  • Du trygger bedriftens økonomi

  • Det er et gode for bedriftens ansatte

  • Tryg gir deg raskt oppgjør og effektiv hjelp

 

 

Dekker utgifter og tap i alle sykdomsfasene

De økonomiske konsekvensene ved sykdom og skade kan variere. Derfor har Tryg personforsikringer som er tilpasset ulike bedrifter og ulike sykdomsfaser. Dette gjør det mulig å velge det som passer best for bedriften din.

Slik kan sykefravær påvirke den økonomiske balansen:

Eksempler på hva ulike forsikringer dekker i de ulike sykdomsfasene. Husk at Behandlings-, Yrkesskade-, og Fritidsulykkesforsikring kan være aktuelle i alle sykdomsfasene, selv om det ikke fremgår direkte av oversikten.

Dette er en forenklet fremstilling av vilkårene. Hvis det er forskjell mellom fremstillingen her og en inngått forsikringsavtale, er det avtalen som gjelder.

For nærmere informasjon om hva de ulike forsikringene dekker, ta kontakt med kundeservice.

Last ned brosjyre om personforsikring for bedrifter

Tryg Legehjelp

Vi hjelper deg 24 timer i døgnet - 365 dager i året.

Se flere kundefordeler her