Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Forsikring motorkjøretøy

Tryg har skadeforsikring, og andre forsikringer, av kjøretøy som bil, lastebil, firmabil, buss og utleiebil.

Motorkjøretøy som bil kommer innunder våre privatforsikringer, mens lastebil, firmabil, buss og utleiebil er under kategorien forsikring for bedrifter. I tillegg til ansvarsforsikring, som er påbudt, er det valgfritt hvordan man ønsker videre forsikring av motorkjøretøy. Tryg tilpasser de forsikringer som passer din bedrift best.

Det er viktig at du tenker gjennom hvor godt du ønsker at din forsikring av motorkjøretøy skal være. Når man skal forsikre firmabil, og lastebil må bilen forsikres med ansvarsforsikring. I tillegg kan eventuell delkasko, kasko og andre tilleggsdekninger velges. Velger du kaskodekning i Tryg, vil bilen være dekket under de fleste omstendigheter.

Mange av oss er avhengig av bilen hver dag i forbindelse med jobb og fritid. I en travel hverdag gjør bilen oss i stand til å rekke våre daglige gjøremål. Samtidig er bilen en kostbar investering. Hvordan ville din hverdag vært om du en dag måtte klare deg uten bil fordi du hadde vært utsatt for et uhell eller bilen rett og slett ikke ville starte?

Tryg kan hjelpe din bedrift med å tilpasse forsikring for motorkjøretøy. Kontakt oss for informasjon vedrørende forsikringer for deres øvrige kjøretøy som traktor/arbeidsmaskin, buss, prøveskilt, demonstrasjonsbil eller utleiebil.

Tilbud på forsikring av motorkjøretøy

Få et uforpliktende tilbud

Les mer om

Bussforsikring 
Bilforsikring 
Firmabilforsikring 
Lastebilforsikring 
Lastebiltilhengerforsikring 
Traktor og arbeidsmaskinforsikring