Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring motorkjøretøy

Tryg har skadeforsikring, og andre forsikringer, av kjøretøy som bil, lastebil, firmabil, buss og utleiebil.

Motorkjøretøy som bil kommer innunder våre privatforsikringer, mens lastebil, firmabil, buss og utleiebil er under kategorien forsikring for bedrifter. I tillegg til ansvarsforsikring, som er påbudt, er det valgfritt hvordan man ønsker videre forsikring av motorkjøretøy. Tryg tilpasser de forsikringer som passer din bedrift best.

Det er viktig at du tenker gjennom hvor godt du ønsker at din forsikring av motorkjøretøy skal være. Når man skal forsikre firmabil, og lastebil må bilen forsikres med ansvarsforsikring. I tillegg kan eventuell delkasko, kasko og andre tilleggsdekninger velges. Velger du kaskodekning i Tryg, vil bilen være dekket under de fleste omstendigheter.

Mange av oss er avhengig av bilen hver dag i forbindelse med jobb og fritid. I en travel hverdag gjør bilen oss i stand til å rekke våre daglige gjøremål. Samtidig er bilen en kostbar investering. Hvordan ville din hverdag vært om du en dag måtte klare deg uten bil fordi du hadde vært utsatt for et uhell eller bilen rett og slett ikke ville starte?

Tryg kan hjelpe din bedrift med å tilpasse forsikring for motorkjøretøy. Kontakt oss for informasjon vedrørende forsikringer for deres øvrige kjøretøy som traktor/arbeidsmaskin, buss, prøveskilt, demonstrasjonsbil eller utleiebil.

Tilbud på forsikring av motorkjøretøy

Få et uforpliktende tilbud

Les mer om

Bussforsikring 
Bilforsikring 
Firmabilforsikring 
Lastebilforsikring 
Lastebiltilhengerforsikring 
Traktor og arbeidsmaskinforsikring