Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring og leiebil

Trenger du leiebil hvis bilen din må på verksted? Eller skal du leie bil i ferien? Få svar på det du lurer på om forsikring og leiebil.

Kvinne tar imot nøkler til leiebil

Leiebil i inntil 60 dager

Er du avhengig av bilen i hverdagen? Da anbefaler vi at du kjøper en bilforsikring som inkluderer leiebil, slik som Bil Ekstra.

Velger du vår beste bilforsikring, Bil Ekstra, får du inkludert leiebil i inntil 60 dager ved skader som dekkes av forsikringen din.

Dersom du kjører elbil til vanlig, vil du få elbil som leiebil også, hvis det er tilgjengelig.

Med Bil Ekstra får du i tillegg dekket parkeringsskade uten bonustap, bilhjelp hjemme, rens av motor etter feilfylling, fastmontert utstyr, bagasje, skadet eller tapt bilnøkkel med mer.

Les mer om Bil Ekstra og Elbil Ekstra
 

Valgfri leiebil med kasko

Ønsker du dekning for leiebil uten å kjøpe Bil Ekstra? Da kan du kjøpe vanlig kaskoforsikring sammen med vår valgfrie tilleggsdekning for leiebil. Tilleggsdekningen dekker leiebil i inntil 10 dager.

Vår anbefaling er likevel å velge Bil Ekstra eller Elbil Ekstra, dersom du har behov for leiebil. Prisforskjellen er nemlig liten, og pengene kan fort spares inn igjen med bedre dekninger og lavere egenandel.

Les mer om kaskoforsikring
 

Beregn pris på bilforsikring
 

Usikker på om forsikringen din dekker leiebil?

Har du bilforsikring hos Tryg, kan du logge inn på Min side for å sjekke hva forsikringen din dekker og hva du eventuelt må betale i egenandel. Her kan du også melde skaden og velge leiebil.

Leiebil dekkes ved reparasjon av egen bil etter for eksempel:

  • Kollisjon/sammenstøt
  • Utforkjøring
  • Brann- eller tyveriskade
  • Maskinskade (dersom du har kjøpt egen dekning for maskinskade)

Husk at du må melde skaden før du bestiller leiebil.
 

Meld skade og velg leiebil
 

Leiebil på ferie i utlandet

Vårt beste råd når hvis du skal leie bil i utlandet, er å ha en god reiseforsikring.

Med Reise Ekstra slipper du å kjøpe egenandelsforsikring, når du leier bil i utlandet.

Det er ofte høy egenandel på leiebiler i utlandet, og det kan bli svært kostbart dersom bilen blir skadet. Reise Ekstra dekker egenandel på leiebil uten beløpsbegrensning.

Les hva som er viktig når du skal leie bil i utlandet