Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Billig forsikring

Det er mye du kan gjøre for å få billigere forsikring. Samler du forsikringene dine hos oss, kan du få opptil 20 % rabatt. Du får i tillegg 10 % rabatt det første året, hvis du kjøper på nett.

Sjekk pris og kjøp forsikring

Hvordan få billigere forsikring?

 • Samle forsikringene hos ett selskap

  Det lønner seg ofte å samle forsikringene hos ett forsikringsselskap. Med forsikringene hos oss, kan du få opptil 20 % samlerabatt og en rekke andre fordeler. Se fordelsprogrammet vårt.
 • Utfør sikkerhetstiltak

  Spar penger på forsikringen ved å gjennomføre ulike sikkerhetstiltak. Du kan for eksempel få billigere husforsikring, hvis du installerer boligalarm, og billigere bilforsikring hvis du har bilalarm. 
 • Bruk medlemsrabatten

  Er du medlem eller kunde hos en av våre samarbeidspartnere, kan du få ekstra god pris på forsikring. Du finner listen over partnere når du beregner i vår forsikringskalkulator.
 • Kjøp forsikring på nett

  Når du kjøper forsikring i vår forsikringskalkulator får du alltid 10 % nettrabatt det første året.
   

Sjekk pris og kjøp forsikring

Se alle våre forsikringer
 

Billigst er ikke alltid best

Prisen avhenger av hvor mye du vil at forsikringen skal dekke. Det lønner seg ikke alltid å velge den billigste forsikringen og det billigste forsikringsselskapet. Vurder nøye hva du har behov for, slik at du ikke blir skuffet den dagen det oppstår en skade. Er du usikker på om forsikringene dekker det du trenger, anbefaler vi deg å snakke med en rådgiver.

Få et tilbud på e-post eller telefon.