Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame i prpfil ser opp mot tenkeboble med lyspære i
Møt en kollega ikon

Møt en kollega

Hvordan er det å jobbe sammen i en kultur som er tuftet på tillit, ansvar og utvikling? I Tryg bygger vi på hverandres tillit når vi som morgendagens trygghetsskaper tråkker nye stier. For med tillit og frihet under ansvar, pirres nysgjerrigheten og motet til å gå nye veier.

Her kan du lese hva noen av våre kolleger sier om hvordan det er å jobbe i Tryg.

 

Møt Hussam

"Etter 25 år i IT-bransjen fant Tryg og jeg til hverandre. Tryg trengte noen som kan det agile, som kan det å konvertere en tradisjonell utviklingsorganisasjon med omkringliggende funksjoner, til en smidig, moderne organisasjon."
Hussam Ahmad, Leder IT-utvikling Norge
Les Hussam sin historie

Møt Iselin

"Jeg får jobbe med mye som er relatert til utdanningen min, og er med å utvikle mange spennende konsepter. Jeg synes at forsikring faktisk er utrolig spennende å jobbe med, og det er veldig givende å få jobbe med skadeforebygging."
Iselin, Markedskonsulent
Les om Iselin sin historie

Møt Trung

”Jeg er stolt av Tryg og det selskapet står for. Jeg føler at det er en verdi å jobbe her. Vi er en trygghetsskaper som har gode forsikringer, som gir trygghet, bekymringsfrihet og god nattesøvn."
Trung Nguyen, Seksjonsleder Direkte salg
Les Trung sin historie

Møt Åshild

"I tillegg til samfunnsansvaret vårt med livbøyene og Natteravnene, så har vi ledere som ser at bærekraft er viktig – både for kundene, selskapet og for de ansatte. Spesielt når vi ansetter yngre, så er fokuset på bærekraft viktig for om de skal velge oss som arbeidsplass. "
Åshild Hansen-Bjørnevoll, Forretningsutvikler
Les Åshild sin historie

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo