Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame i profil ser på en tankeboble
Ta ansvaret ikon

Ta ansvaret

Trygghet skaper vi sammen

I Tryg tar vi ansvar for tryggheten. Til både kolleger, våre kunder og samfunnet. Vi ønsker å skape tillit og frihet til utvikling på jobben, og i de miljøene vi er en aktiv del av.

Det gjør vi med våre løsninger, verdier, og innsats for mangfold på arbeidsplassen. Og med Tryg-konsernets engasjement i viktige trygghetsskapende tiltak. Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Når du begynner i Tryg vil du snart oppdage at ansvar er noe vi bruker tid på og løfter frem. Som Nordens fremste trygghetsskaper tar vi ansvar for samfunnet vi er en del av. Tryg-konsernet er blant annet sterkt engasjert i betydelige trygghetsskapende tiltak: som livbøyene og Natteravnene i Norge, og via TrygFonden i Danmark. I begge land er vi kjent for vårt bidrag til å redusere skader, styrke trivsel og redde liv.

 

Møt Trung og noen av våre gode kollegaer

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når vi utvikler morgendagens trygghetsskaper.

”Tryg satser på utvikling, bærekraft og mangfold. Du får mulighet til å utvikle deg og ha en karriere her."

Trung Nguyen, Salgsleder direkte salg
Les hvordan det er å jobbe i Tryg

Utvikle nye muligheter og løsninger

Sammen med konsernets 800 andre trygghetsskapende aktiviteter, er det en del av verdien vi gir tilbake til samfunnet. Det kan du godt være stolt av, for trygghet kommer nemlig ikke av seg selv. Og du er med på å skape den når du tar ansvaret og investerer din karriere i Tryg.

Jo mer ansvar du vil ha, jo mer får du, når du viser at du kan leve opp til det. Hos oss får du mandat til å utforske nye muligheter, konsepter og løsninger som skaper trygghet for kunder, kolleger og samfunn – i dag og i morgen. Du får også medansvar for å tilpasse arbeidslivet ditt, slik at du både kan nå alt det du skal og alt det du vil. Slik tror vi at du får mest mulig ut av livet, og slik ønsker vi også at selskapet vårt skal fungere.

Hos oss går toppledelsen foran i arbeidet med å sikre at våre medarbeideres sammensetning er lik det samfunnet vi er en del av. Vi tror på mangfold i alle parametre, inkludert profesjonell bakgrunn, karrierevei og livserfaring. Det styrker nemlig våre verdier, innovasjonskraft og konkurranseevne. Bare på denne måten kan vi fortsette å utvikle og tilby forsikringsløsninger som er relevante for alle; som til slutt også bidrar til å gi innbyggerne i samfunnet vårt frihet til å leve det livet de ønsker.

 

Slipp geniet i deg løs - det er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo