Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann sitter og ser opp mot tenkebobler
Skap utviklingen ikon

Skap utviklingen

Trygghet skaper karriereutvikling

Verden vår forandrer seg hele tiden. Men hos Tryg dilter du ikke bare etter. Du går foran, sammen med dine kolleger.

Vi jobber hele tiden knallhardt med å videreutvikle Nordens fremste trygghetsskaper. Det gir store muligheter for deg som kan, vil og tørr sette ditt fotavtrykk på din egen og Trygs fremtidige utvikling. En felles utvikling som forteller at vi også i morgen er den ledende leverandøren av trygghet til våre kunder, samfunnet – og deg og dine kolleger.

Når du begynner i Tryg blir du med på en utviklingsreise som handler om å skape trygghet. Vi er et av Nordens største forsikringsselskap med fire millioner kunder, 4000 medarbeidere og en historie som går helt tilbake til 1700-tallet. Når du arbeider med løsninger som hver dag påvirker millioner av mennesker, åpner det opp for spennende muligheter til å utvikle deg selv og din karriere.

 

Grensesprengende utviklingsmuligheter i Tryg

Tryg er det største forsikringsselskap i Danmark og det nest største i Norden. Vi tilbyr forsikringer til private kunder og virksomheter i Danmark, Norge og Sverige. 

Se våre ledige stillinger

Spennende arbeidshverdag

Vi følger en ambisiøs strategi som går utover standarden, og som allerede gir gode resultater. Vi vil fortsette å utvikle vår posisjon som den fremste trygghetsskaperen, for våre kunder, for samfunnet og for hverandre.

Men trygghet er ikke statisk. Verden er stadig i forandring, og markedet utvikler seg hele tiden og skaper nye behov og nye muligheter. Derfor arbeider vi agilt, og endrer hele tiden våre produkter, tjenester og løsninger. Slik at de til enhver tid er tilpasset markedet.

Spennende? Ja, forsikring er spennende å jobbe med. I Tryg venter vi ikke på utviklingen, men forsøker hele tiden å ligge i forkant. Vi tørr å tråkke nye stier, og det gir deg frihet til å forfølge dine ideer og skape noe nytt. I Ballerup i Danmark har vi også invitert inn start up-miljø til å sitte sammen med oss. Det gir oss et frodig økosystem av spennende løsninger, og nye initiativer å boltre seg i.

 

Møt Hussam og noen av hans kollegaer

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når vi utvikler morgendagens trygghetsskaper.

"I innovasjonsarbeidet ser vi på nye teknologier og nye måter å jobbe på. Ikke bare det som er i bruk i dag, men ting som er i emning – på forskningsstadiet. Vi lager også rom til egenutvikling og kompetanseheving.
Hussam Ahmad, Leder IT-utvikling Norge
Les hvordan det er å jobbe i Tryg

Fokus på personlig og faglig utvikling

Vi jobber hele tiden med å bli mer digitale, slik at vi får best mulig overblikk og kan treffe de rette beslutningene – uansett hvor vi sitter.

Når vi vi beveger oss fremover med innovasjon og ny teknologi, passer vi derfor samtidig på å verne om vår historie og våre tradisjoner – som også er en del av vårt DNA. Tryg har vært en suksesshistorie i mange år. Vi ser at en miks av nytt, og det beste fra det gamle, gir et stort potensial for utvikling av både medarbeidere og selskap.

Vi vet at det ligger mye god verdi i måten vi alltid har drevet forsikringsvirksomhet og vært kolleger på. Derfor møter du hver dag en ordentlig arbeidsplass, der du alltid kan regne med å ha dine kolleger i ryggen, og der du kan nyte godt av deres lange erfaring. Og støter du på gammelt tankegods som du mener holder oss tilbake, har du mandat og vår fulle støtte til å utfordre det.

Hos oss får du også løpende oppgradere kompetansen din, slik at du alltid er oppdatert på siste nytt innen ditt fagområde og bransjen generelt. Det skulle gi deg de beste forutsetninger til å sette ditt fotavtrykk og gjøre ditt til at vi også i morgen kan trekke ledertrøyen over hodet. For i Tryg har vi en positiv kultur som ønsker å vinne, og skape gode resultater – sammen.

 

Slipp deg løs - evnene dine er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo