Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann i profil ser opp mot tenkeboble
Opplev tilliten ikon

Opplev tilliten

Trygghet skaper godt arbeidsmiljø 

I Tryg bygger vi på hverandres tillit når vi som morgendagens trygghetsskaper tråkker nye stier. For med tillit og frihet under ansvar, pirres nysgjerrigheten og motet til å gå nye veier.

Hos oss får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Det setter oss i stand til å tenke utenfor boksen og videreutvikle trygghet tett sammen med våre kolleger. Og til å virkelig være der for våre kunder når uhellet er ute. Tryg er en spennende og attraktiv arbeidsplass. Hos oss vil du oppleve en organisasjonskultur som er tuftet på tillit, ansvar og utvikling.

Som medarbeider i Tryg blir du en del av en levende arbeidsplass med fokus på den sunne balansen mellom arbeid og fritid. Vi legger stor vekt på moderne teamwork. Vi handler raskt, lytter til hverandre og støtter opp om initiativ, gode ideer og modige beslutninger.

Og hvis du er klar til å yte en ekstra innsats når det koker, kan du være trygg på at fleksibiliteten også går den andre veien når du har behov for det. For det handler om tillit, og om troen på hverandres talent.

 

Møt Iselin og noen av våre gode kollegaer

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når vi utvikler morgendagens trygghetsskaper.

"Tryg jobber mye med digitalisering, og er opptatt av å utvikle gode produkter som skaper trygghet for kundene. Vi som jobber her får mye tillit og ansvar i prosjektene og oppgavene vi jobber med, og får være med å utvikle ting som virkelig betyr noe for kundene."
Iselin Langedal, Markedskonsulent
Les hvordan det er å jobbe i Tryg

Tillit gir muligheter

Vi er her for å skape resultater og for å vinne, som et felleskap. Våre ulikheter er vår styrke, derfor finner du alltid en hjelpende hånd blant dine kolleger i Tryg. Vi ønsker å se hverandre lykkes, og så feirer vi seirene sammen.

Du kan alltid regne med støtte fra dine ledere til å følge gode ideer, noe som til slutt også gagner våre kunder og resultatene i Tryg. Det er tilliten til produktene våre og vår måte å drive butikk på gjennom mange år, som gir oss alle mulighetene. Alt vi gjør sammen fremover skal styrke den tilliten.

Det er derfor vi er så sterkt involvert i forebyggende aktiviteter i både Danmark og Norge. Og det er derfor våre toppledere nyter respekt og lyttes til i den offentlige debatt. For det er helt avgjørende at vi er der for våre kunder når uhellet ute, selv om vi selvsagt skulle ønske at det aldri skjer.

Slik har vi det også med gode ideer og initiativer: Vi samler hverandre om det ikke lykkes første gang. Setter våre kloke hoder sammen. Bretter opp armene og hjelper til slik at vi lykkes – sammen.

 

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

 

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo